Olemme muuttaneet!

Aukioloajat:

1.9.23 alkaen

Ma klo 12–16
Ke klo 12–16
Pe klo 12–15

Löydät meidät uudesta osoitteestamme Pohjolankatu 18.

HUOM HUOM HUOM!!

Kasettien käyttöongelma

Tulostinvalmistajat tekevät ohjelmapäivityksiä, jotka estävät tarvikasettien käytön. Päivitykset saattavat tuottaa ongelmia jopa alkuperäisille kaseteille.

Älä asenna mitään tulostimen ehdottamia laiteohjelmia (firmware) tai ajuriohjelmia tulostimelle. Tulostinvalmistajat tekevät ohjelmapäivityksiä, jotka estävät tarvikasettien käytön. Pääsääntöisesti tulostinvalmistajista HP tekee näitä laittomia päivityksiä muiden tietokonepäivitysten yhteydessä. Päivitykset saattavat tuottaa ongelmia jopa alkuperäisille kaseteille.

Jos kasetti antaa virheilmoituksen uudesta kasetista, silloin todennäköisin ongelma ovat juuri nämä ajuripäivitykset. Tulostimen asetuksista suositellaan poistettavaksi: automaattiset päivitykset OFF-tilaan. Ei päivitetä mitään ohjelmia tulostimelle. Näillä ei ole vaikutusta tulostimen toimintaan. Jos tulostin on jo päivittänyt uusimmat firmware/laiteohjelmat, driver/ajuriohjemat, laite toimii vain alkuperäisillä kaseteilla.

Palvelut

Täytämme yleisimmät laser- ja mustetulostuskasetit, käyttäen merkkikohtaisia, alkuperäistä vastaavia musteita ja väriaineita.

Meiltä myös uudet tarvikekasetit.

Annamme tuotteelle 100% tyytyväisyystakuun.

Ilmainen nouto- ja palautuspalvelu, sekä kotiin että yrityksiin Iisalmen taajama-alueella.

Voit myös jättää täytettävät kasetit myymälän eteisessä olevaan palautushyllyyn. Eteinen avoinna arkisin 10-17. Jätä mukaan yhteystietosi.

Uusi osoitteemme on Pohjolankatu 18.

Hinnasto

Mustehinnasto

Laserhinnasto

Yhteys

045 189 6130

savonmustetaytto@gmail.com

Savon Mustetäyttö
Pohjolankatu 18
74100 IISALMI

Yritys

Tmi JO Kumpulainen

Y-tunnus

2621430-6

Yhteyshenkilö

Jani Kumpulainen

Aukioloajat:

1.9.23 alkaen

Ma klo 12–16
Ke klo 12–16
Pe klo 12–15

Palvelemme tarvittaessa myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Soita 045 189 6130