Blogin arkisto

Kohenna mediapeittoa

Torstai 26.6.2014 - Pasi Rahikka

By Chris Brogan
hammastys.jpg

Voisit olla oman alueesi reportteri, siinä teollisuudessa, jota suurimman osan ajastasi palvelet. Sen sijaan, että olet markkinoijana ja omistajana-joka-teeskentelee-markkinoijaa -roolissasi, voisit vallan mainiosti tehdä töitä laajemman medianäkyvyyden eteen. Ihan vain ajatuksena.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, media, mediapeitto, viestintä, reportteri

Reittaajat arvostelumyrskyn kohteena

Perjantai 12.8.2011 - Heikki Ikonen

Luottoluokittaja Standard & Poorsin päätös laskea Yhdysvaltojen luokitus AAA:sta pykälää alemmas AA+:aan aiheutti vakavan markkinapaniikin ohella arvostelumyrskyn S&P:a ja ylipäätään reittaajia kohtaan. Taloustieteen nobelisti Paul Krugman muistuttaa, että reittaajat antoivat viime vuosikymmenellä huippuluokituksia roskalainapaketeille, joita sijoitusinstituutiot kauppaisivat ympäri maailmaa tuhoisin seurauksin. Investointipankki Lehman Brothers sai myös A-reittauksen vain hetki ennen konkurssiaan.

Lue lisää »

6 kommenttia . Avainsanat: Heikki Ikonen, raha, rahoitus, rahamarkkinat, USA, luottoluokitus, Standart & Poors, reittaaja, roskalaina, sijoittaminen, konkurssi

Kuka puhuu?

Maanantai 12.7.2010 - Nimimerkki "Puhuva pää"

"Ajattelen – siis olen". Tämän lainauksen nappasin Pauli Vuorion pääkirjoituksesta toukokuulta. Vaan kuka olen tai kuka sinä olet? Mitä oikeasti ajattelet ja miksi juuri nuo ajatukset tuot esille?

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Ajattelu, olemassaolo, ajatusten vaihto, oma minä, peiteminä, identiteetti, kommunikointi, elemaailma, virtuaalinen olemassaolo, kosketus

Oo mikä nainen!

Torstai 27.8.2009 - Lenita Lehtonen

- Kalatiski on suljettu, sanoo joku vieressäni.

Katson sivulle ja huomaan, että hän puhuu minulle.

- Niin on, vastaan.

Seisomme kylmätiskin edessä ja vaihdamme muutaman sanan, kunnes toivottelemme toisillemme hyvät päivät ja jatkamme matkaa.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Lenita Lehtonen, kohteliaisuus, asenne, nainen, kauppakeskus, yllätys, sinuttelu, teitittely, maitohylly, ystävyys, keskustelu, vuorovaikutus

Inventaarion aika

Tiistai 23.6.2009 - Katri Lampela

"Tätä voi vielä joskus tarvita". Tuttu lausahdus kaikille keräilijöille. Kun kaapeissa, varastoissa ja vinteissä alkaa olla tavaraa tyyliin vääntynyt polkupyörän vanne tai ruostunut pultti, josta kukaan ei enää muista mihin se on alun perin kuulunut, kannattaa jo vähän miettiä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Inventaario, turhuus, keräily, pois heittäminen, omistaminen, varastointi

Hyppy korkeimpaan

Perjantai 22.5.2009 klo 10.25 - Kari Uoti

Oikeusministeri Tuija Brax esittää hovioikeusvaiheen väliin jättämistä vaikeissa jutuissa ja asioiden käsittelyä suoraan korkeimmassa oikeudessa. Tällä on tarkoitus nopeuttaa tuomioistuinmenettelyä vaikeissa asioissa.

Tarkoitetaanko tällä, että hovioikeuden tuomarit ovat tyhmempiä kuin korkeimman oikeuden, vai sitä, että koska asia menee kuitenkin korkeimpaan oikeuteen, jätetään yksi tuomioistuinvaihe väliin ja mennään suoraan sudenkoloon.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Kari Uoti, tuomioistuinmenettely, korkein oikeus, hovioikeus, tuomarit, EIT