Blogin arkisto

Kasvuyritys - vaiko kasvuyritys

Tiistai 22.9.2015 - Kari Vahtolammi

karivahtolammi.jpgKaksi miestä keskusteli junassa kasvuyrityksestä ja siitä mikä on kasvuyritys. Keskustelua ei voinut olla kuulematta, kun se kaikui neljän penkkirivin päähän. Ja molemmilla oli melkoisen tiukat mielipiteet siitä, että mikä on kasvuyritys.

Keskustelussa vilahteli erilaisia kasvuyrityksen määritteitä ja muita termejä. Toinen puhui räjähdysmäisestä kasvusta, gaselli-yrityksistä ja oikeista tilastojen mukaisista kasvuyrityksistä Ja toinen yritti kampittaa määritelemällä kasvuyrityksen liikevaihdon tai kannattavuuden kasvamisen avulla.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kari Vahtolammi, yritys, yrittäminen, kasvu, kasvuyritys

Kasvuyritykset ovat Suomen menestystekijä

Keskiviikko 17.6.2009 klo 8.00 - Kimmo Sasi

Haastavassa taloustilanteessa yritysten kasvu on olennaista kansantaloudelle. Työ on hyvinvoinnin perusta. Työstä saamillamme tuloilla me rahoitamme elämisemme. Yhteiskunnan tuki ja palvelut perustuvat yksinomaan siihen, että suuri osa kansalaisista luopuu työnsä tuloksista verojen muodossa. Hyvinvointivaltiota ei ole ilman työtä.

Suomalainen yhteiskunta on pitkään suhtautunut vallitsevaan hyvinvointiimme minimitasona, jonka eteen ei tarvitse juuri ponnistella. Todellisuudessa hyvinvointi on kuitenkin tehtävä joka päivä - saavuttaaksemme tavoitteemme tarvitsemme uudenlaisia avauksia ja uusia innovaatioita.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kimmo Sasi, yrittäjyys, taloustilanne, yrittäjyyskasvatus, verot, verotus, yritysvero, yritysverouudistus, kasvuyritys, kasvuyrittäjyys, kasvu, mahdollisuusyrittäjyys, arvostus, osaaminen, suuret ikäluokat