Blogin arkisto

Pelkuri vai peluri

Keskiviikko 2.12.2009 - Maria Lehtiniemi

Toimenkuvaani kuuluu yritysasiakkaiden tavoittelu puhelimitse. En myy mitään, vaan tarjoan mahdollisuutta riskittömään ja maksuttomaan yhteistyöhön. Puhelun alussa esittelen itseni omalla ja yrityksen nimellä, jonka jälkeen pyydän saada langan päähän yrityksen toimitusjohtajan tai markkinoinnista vastaavan.

Useimmiten kaikki etenee jouhevasti, keskusteluyhteys syntyy ja yhteistyöhön joko ryhdytään, tai sitten ei. Toisinaan toki asian päätökseen saattaminen vaatii useammankin kuin yhden keskustelun.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Maria Lehtiniemi, asiakaspalvelu, puhelinkäyttäytyminen, kohteliaisuus

Oo mikä nainen!

Torstai 27.8.2009 - Lenita Lehtonen

- Kalatiski on suljettu, sanoo joku vieressäni.

Katson sivulle ja huomaan, että hän puhuu minulle.

- Niin on, vastaan.

Seisomme kylmätiskin edessä ja vaihdamme muutaman sanan, kunnes toivottelemme toisillemme hyvät päivät ja jatkamme matkaa.

Lue lisää »

3 kommenttia . Avainsanat: Lenita Lehtonen, kohteliaisuus, asenne, nainen, kauppakeskus, yllätys, sinuttelu, teitittely, maitohylly, ystävyys, keskustelu, vuorovaikutus

Mitkä äänitehosteet!

Tiistai 4.8.2009 - Maiju Tammi

Elokuvassa on meneillään jännittävä kohtaus. Hylätty tehdasrakennus on hiljainen ja sankari hiippailee eteenpäin kaikki aistit valppaina. Ja sitten kuuluu: Nips, nips, nips... Poika, kahden penkin päässä oikealla, napsuttaa cokispullon korkin muovirengasta. Skrousk, skrousk, rapi rapi. Se on nainen ja sipsipussi, kolme penkkiä vasemmalle ja rivi taaksepäin. Skrousk, skrousk. Huomio siirtyy valkokankaalta jonnekin takaviistoon.

Kyllä, minäkin olen sitä mieltä, että leffaelämyksestä jää uupumaan jotakin, jos sinne ei saa karkkipussia mukaan - mutta miksi sitä karkkipussia pitää vatkata ja rapistella? Entä miksi popcornia ei voi syödä suu kiinni?

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Maiju Tammi, elokuvat, käyttäytyminen, huomioiminen, kohteliaisuus, työilmapiiri, avokonttori, melu, puhelintyö, häiriöt, häiriötekijät