Blogin arkisto

Itsensä etsimistä - ja löytämistä

Maanantai 6.2.2012 - Kari Uoti

Olen kirjoittamassa kirjaa parisuhteen kiemuroista yhdessä Henriika Maikun kanssa, nuoren terapeutin, joka parantaa sydämellä, rakkaudella, avaruudella, myötätunnolla ja viisaudella, joka ei ole hänen, vaan meidän kaikkien kunhan otamme sen vastaan.

Tähän retkeen liittyy Vedanta-tieto, vanha intialainen viisaus, joka syöksee samaan jokeen, viisaampaan elämään, joka on myös askareitteni kohteena. Siis vähän eri meininkiä kuin aikaisemmin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kari Uoti, parisuhde, Henriikka Maikku, rakkaus, myötätunto, anteeksianto

Rakkaudesta uutena vuotena

Perjantai 6.1.2012 - Kari Uoti

Joku kehotti laittamaan osakkeet myyntiin, kun Uoti on alkanut kirjoittaa rakkaudesta :) En ihan ymmärtänyt, mutta myy sitten, jos siltä tuntuu.

Olen aloittanut uuden kirjan, jossa aion käsitellä rakkautta, myrkyllistä rakkautta, sellaista, joka lopulta voi olla hyvä päättyessään ja JOS siitä ottaa opikseen. Olen aikaisemmin suuntautunut kirjoissani oikeuteen, tämä on nyt sitten oikeutta jossakin isommassa mitassa, oikeutta rakkauteen.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Kari Uoti, oikeus, rakkaus, suhde, ihmissuhde, addiktio

Kun päättynyt kaikk' on työ

Tiistai 23.12.2008 klo 8.21 - Minna Lehrbäck

Jouluyö! Juhlayö! Päättynyt kaikk' on työ…

Nämä tutun joululaulun sanat saattavat tänä jouluna tuntua kipeästi monen suomalaisen sydämessä. Lomautukset ja irtisanomiset ovat kolhaisseet useita. Moni mieli ja askel on painunut. Päättynyt kaikk' on työ. Juhli siinä nyt joulua! On tässä parempaakin mietittävää: mistä tulevat rahat huomiseen?

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Jouluyö, Juhlayö, päättynyt, työ, kaikk, lomautus, irtisanominen, rauha, lepo, kiire, huoli, tulevaisuus, rakkaus, vierellä, Minna Lehrbäck