Blogin arkisto

Kuinka pääset esteiden ohitse

Perjantai 19.7.2019 - Pasi Rahikka

You’re Writing the Middle Chapter on julkaistu 25.5. @
The Sales Blog | S. Anthony Iannarino

Kuulin erittäin hyvän puheen Toastmasterseissa pari kuukautta sitten. Se oli kivulias tarina rakkaudesta ja petoksesta. Tarinankerronta oli uskomattoman hyvä ja kaikki, jotka kuulivat sen liikuttuivat kukin tavallaan, minä mukaanlukien. Mutta puheen lopussa minulle tuli huolestunut tunne.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, esteet, loppu, alku, pelastuminen, tarina

Insinööri ja tarinankertomisen taito

Keskiviikko 18.11.2015 - Kari Vahtolammi

karivahtolammi.jpgVanha hiukan pyöreä insinööri makaa sängyllä ja lukee violettikantista kirjaa. Pohtii, harmaantuvat kulmakarvat rypistyy ja aina väliin kuuluu hiljainen huokaus. Pitäisikö hänenkin oppia kertomaan tarinoita pelkän tiukan faktan sijaan. Insinööri kääntää kylkeä ja jatkaa lukemista, huokaa hiljalleen ja pohtii tarinoiden vaikutusta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kari Vahtolammi, tarina, narratiivi, kerronta, puhetaito

Yksinkertainen on kaunista, myös myyntityössä!

Maanantai 11.5.2009 klo 8.00 - Mikko Ojanen

Kun saamme asiakkaamme lampun välähtämään, on tapahtunut oivallus siitä, että tarjoamamme tuote auttaa asiakasta eteenpäin tavalla tai toisella. Jos asiakkaamme toljottaa meitä myyntitilanteen aikana suu auki kuin lobotomiapotilas, on aika teroittaa kirvestämme seuraavaan asiakaspalaveriin.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Mikko Ojanen, myyntityö, asiakkaat, brändi, myyntitilanne, näkökulma, tulos, muistisääntö, maine, tarina, esitys