Blogin arkisto

Peruuta tilauksesi!

Torstai 21.8.2014 - Pasi Rahikka

By Chris Brogan

Morgen! Kunnioitan ja arvostan isääni todella paljon. Hänen roolinsa on ollut todella iso siinä mikä minusta on tullut. Mutta aivan kuten varmaan kaikkien muidenkin vanhemmissa, hänessä oli yksi piirre, joka häiritsi minua aina (menneessä aikamuodossa, koska hän ei enää ole tällainen).

Use BB gun to shoot the star = impossible.  Gun is warped so BB's arch.  I almost won last year, I barely got anywhere this year.  Unsubscribe.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, Chris Brogan, tilaus, peruutus

Mittatilaus tehdään tilauksestasi

Torstai 3.7.2014 - Pasi Rahikka

By Chris Brogan

teepannut.jpg

Nyt sinun on ekaksi istuttava alas, ennen kuin kerron sinulle mitä teetä juon tänään. Tämä on Samovarin Apinan keräämää Oolongin Teräsrouvan Lohtua. Oikeasti en pysty edes kuvittelemaan mistä tämä on tehty. 

Kokonaisuus syntyy näistä käsin käärityistä “pötkylöistä”, kun en parempaakaan termiä keksi. Opin juuri (kantapään kautta), että VÄHEMMÄLLÄKIN pääsee TODELLA PITKÄLLE. Tämä on herkullista ja pehmeää. Entä mitä sinä juot?

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, mittatilaus, bisnes, räätälöinti

Itse tehty kiire on kaikkein turhinta

Maanantai 6.4.2009 klo 8.00 - Kauko Hirvonen

Linnan Tuntemattomasta on ammennettu paljon viisautta työelämään. Olen monesti havainnut, että kaksi vahvasti eroavaa asennetta löytyy tilanteesta, jossa kiskotaan ahkiota upottavassa hangessa.

Lahtinen manaa ja on tyytymätön toveriinsa: "Verä nyt perkele sinäkin. Eihän sun ole edes hiki." Salo vastaa: "En mää täsä mitään hikee koitakkan. Sitä vaan että pulkka liikkuu."

Lue lisää »

7 kommenttia . Avainsanat: Kauko Hirvonen, asiakaspalvelu, tilaus, autokorjaamo, kiire, työelämä, asenne