Blogin arkisto

Yrittäjä-äidin unelmien toimistohotelli

Keskiviikko 22.10.2014 - Anja Kadziolka

anjakadziolka.jpgJoskus kotitoimisto on korvaamaton. Erityisesti flunssakautena, jolloin lapset ovat kotona. Kun työtä voi tehdä vain muutaman tunnin pätkissä, on parempi että työpisteelle ei ole pidempi kuin muutaman sekunnin matka. Kodin ulkopuoliselle toimistolle lähtemisessä ei näin lyhyessä ajassa ole järkeä. Paitsi jos joku toinen hoitaa lapsia, silloin olisi hyvä löytää pakopaikka. Joskus paras toimistohotelli on lähimmän huoltiksen kahvila.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anja Kadziolka, työ, työtila, toimistohotelli, kotitoimisto

HubSalo luo uutta toivoa yrittämiseen

Keskiviikko 1.10.2014 - Anja Kadziolka

anjakadziolka.jpgPäivä päivältä olen varmempi siitä, että olen muuttumassa Bridget Jonesiksi. Olin varmempi siitä kuin koskaan, kun tänään seisoin tien 1072 varressa, jossain Sammatin paikkeilla puhelin kourassa, bensa lähes lopussa epätoivoisena, ja jo tunnin myöhässä. Ilman tietoa siitä, missä on lähin bensa-asema.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anja Kadziolka, yrityshotelli, työtila, HubSalo, verkostoituminen

Työhyvinvoinnista ja Andon- narusta

Tiistai 26.8.2014 - Kari Vahtolammi

karivahtolammi.jpgJukka-Pekka Sorvisto Soforilta kirjoittaa Alykastyo- blogissa siitä, että työhyvinvointi voisi olla uusi vientituote. Uskon häneen siinä mielessä, että olen kuullut pelkkää hyvää siitä kuinka asiat hoidetaan Soforissa. Mutta monessakin muussa paikassa asioita voitaisiin saada helposti eteenpäin. Ja yksinkertaisella tavalla eli ottamalla käyttöön tuotantoteollisuuden Andon-naru.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kari Vahtolammi, työhyvinvointi, työtilat, työ