Blogin arkisto

Eroon kiltteydestä, kymmenen vinkkiä

Torstai 12.12.2013 - Anja Kadziolka

sekuntielamaablogi.jpgOletko lukenut kirjan Kiltti tyttö ei pääse pomoksi. 101 tapaa hävitä miehelle? (Hieman provosoiva käännös kirjan alkuperäisestä nimestä "101 unconscious mistakes women make that sabotage their careers") Se on Lois P. Frankelin kirjoittama opas siihen, miten erilaisista käyttäytymismalleista voi päästä eroon. Käyttäytymismalleista, joiden vuoksi naiset eivät etene urallaan. Se kertoo, mitä ei pidä tehdä, jos haluaa tulla otetuksi tosissaan liike-elämässä. Asioita, joita ei tule ajatelleeksi. Kirja on tarkoitettu työssäkäyville, mutta on pätevä jokaiselle, joka työskentelee liike-elämässä, myös yrittäjille. Kuten minulle.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Anja Kadziolka, naisyrittäjät, yrittäminen, kiltteys, asenne, yrityselämä

Metsäteollisuus ja sen työpaikat säilytettävä Suomessa

Keskiviikko 26.8.2009 klo 9.50 - Lauri Oinonen

Äskettäin esille tulleet metsäteollisuuden supistukset ja Varkauden tehtaiden sulkemisajatukset on voitava torjua. Kyse on koko Suomen kansantaloutta koskevasta asiasta. Jos puun käyttö tulisi vähenemään 15 miljoonaa kuutiometriä Suomessa, sillä olisi kielteisiä vaikutuksia metsätalouteen ja sen työpaikkoihin, kone- ja kuljetusyrittäjille maaseudulla ja seurannaisvaikutuksina paljon laajemmalti. Metsäkoneita valmistava teollisuus, korjaamoyrittäjät, tavarajunaliikenne ja laivakuljetukset aina luotsaustoimintaa myöten kokisivat menetyksiä.

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Lauri Oinonen, kansanedustaja, metsäteollisuus, työpaikka, työpaikat, supistukset, talous, metsä, kansantalous, työttömyys, työpaikka, työpaikat, yrityselämä