Blogin arkisto

esittely_otsikkokuva2_pien.gif

Maanrakennus Haaponiemi Oy

Maanrakennusalan työt täsmällisesti ja luotettavasti

Bookmark and Share

Maanrakennus Haaponiemi Oy:n yli 30 vuoden historiaan mahtuu monenmoisia vaiheita ja maanrakennusurakoita. Vuodesta 2008 lähtien yritystä on sen perustajan Jouko Haaponiemen rinnalla luotsannut tasavertainen yhtiökumppani Alpi Kattilakoski.

haaponiemi_kuva2.jpg
Jouko Haaponiemen (vas.) rinnalla asiakkaita palvelee tasavertainen yhtiökumppani, Alpi Kattilakoski. Kuva: Anne Yrjänä

Maanrakennus Haaponiemi toteuttaa kaikki maanrakennustoimeksiannot täsmällisesti ja luotettavasti. Toimeksiantojen repertuaari ja kokoskaala on varsin laaja. Yrityksen puoleen kannattaa kääntyä missä tahansa alaan liittyvässä kysymyksessä: apu löytyy aina, oli kyse sitten 100 euron kaivon kannen vaihdosta tai satojen tuhansien kokonaisurakasta.

Talonpohjien kaivusta viherrakentamiseen

- Tarjoamme kokonaisvaltaisia urakoita. Talonpohjien kaivu ja täyttö, salaojitukset, sadevesijärjestelmät, maa- ja kiviaines- sekä ruokamultatoimitukset ja muut maanrakennus- ja kaivinkonetyöt ovat tyypillisiä työtehtäviä. Viherrakentamistakin teemme tarvittaessa, Jouko Haaponiemi kertoo.

- Voi sanoa, että sellaista työtä ei vielä ole tullut vastaan, jota emme olisi pystyneet tarjoamaan. Pitkäaikaisten yhteistyökumppaniemme kautta järjestämme kaikki sellaisetkin lisäpalvelut, joihin oma kalustomme ei riitä, aina kallioporauksesta ja räjäytystöistä lähtien.

Yrityksessä työskentelee tilanteesta riippuen 10 - 15 omaa miestä, ja lisäksi tarvittaessa käytetään aliurakoitsijoita. Yritysasiakkaat tuovat taloon yli 80 prosenttia töistä.

Se tehdään, mitä luvataan - ja ajallaan

haaponiemi_kuva3.jpg
Maanrakennus Haaponiemi Oy:llä on jo yli 30 vuoden kokemus alalta - Jouko aloitti yrittämisen jo 15-vuotiaana. Kuva: Anne Yrjänä

Maanrakennus Haaponiemen pitää kiireisenä yrityksen hyvä maine luotettavana ja asiansa osaavana maanrakennusalan ammattilaisena.

- Asiakkaat luottavat siihen, että teemme sen minkä lupaamme, ja sovittuna aikana. Välillä toki saattaa tulla mutkia matkaan, mutta ikinä ei ole tarvinnut myöhästymissakkoja maksaa. Myöhästelyyn ei ole varaa - sana kiirii nopeasti, painottaa Haaponiemi.

Maanrakennus Haaponiemelle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Yritys on kasvanut hallitusti; vuosien 2008 - 2012 aikana sen liikevaihto on moninkertaistunut taantumasta huolimatta.

Pysyäkseen kilpailukykyisenä yritys tarvitsee toimivan järjestelmän ympäristöasioiden ja laadun hallintaan. Todistetulla tavalla ympäristöystävällisemmin tuotettujen palvelujen ja tuotteiden kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Organisaation ympäristöasioiden ja laadun hallinnan jatkuva parantaminen on mahdollista, kun asetetaan tavoitteet ympäristöön vaikuttavalle toiminnalle, ja säännöllisesti arvioidaan kuinka toiminta vastaa tavoitteita. Tätä varten Maanrakennus Haaponiemellä on Bureau Veritaksen laatu- ja ympäristösertifikaatti ISO 14001 ja ISO 9001.

Maanrakennus Haaponiemi Oy
Karsobackantie 30 B, 67600 Kokkola
Puh. 0400 665 576 / Jouko Haaponiemi, 0400 660 876 / Alpi Kattilakoski
info(a)haaponiemi.fi
www.haaponiemi.fi

 


Näytä suurempi kartta

<< Takaisin

Hakusanoja: Maanrakennus, talonpohjienkaivuu, salaojitukset, sadevesijärjestelmät, kaivinkonetyöt, maa-ainestoimitukset