Blogin arkisto

Töitä riittää

Share |

Perjantai 9.1.2009 klo 22.44 - Ahti Pontinen


Yhteiskunta on muuttunut , eikä turvaa löydy entiseen tapaan kotoa, koulusta eikä työterveyshuollosta. Kelan julkaiseman lehden mukaan nuoret voivat huonosti. Lehden mukaan työelämä on yhä vaativampaa ja heikko tai vajavainen ei siellä selviydy. Varmaan totta. Kun lehti väittää, että ns. hanttihommat ovat kadonnnet on se kyllä suurta bullshittiä ! Töitä löytyy kyllä jos on halua !

Avainsanat: Ahti Pontinen, ontinen Ahti, Ahti M. Pontinen, virkamiehet, kela, työttömyys, työllisyys, töitä, ammatti, työelämä, nuoret, syrjäytyneet, opiskelu, taantuma


Kommentit

10.1.2009 10.46  Kyllä riittää

Töitä on mielettömästi esim.kotipalveluissa, on vaikea jopa saada aikoja,koska tulevat.

12.1.2009 10.04  Työnsä etsinyt

Olen samaa mieltä, kyllä töitä on, mutta onko niitä halua tehdä. Tunnen useitakin ihmisiä jotka ovat mieluummin kotona kuin töissä. Tätä en ole ikinä jaksanut ymmärtää. Itse olen aina ollut että töitä on tehtävä oman leipänsä eteen ja aina niitä töitä on myös löytynyt kun ei ole liikaa valikoinut. Ei aina niin mieluisia hommia, mutta töitä kummiskin. Ja itse olen paikkani hakenut, ei juuri tavallista työntekijää tulla kotoa hommiin hakemaan.

20.1.2009 23.01  Make

Kun nuorena olin töitä vailla, ei pienellä paikkakunnalla ollut tarjota töitä kuin sahalla, jokunen kaupan McJobi sekä siivoojan ja maatalouslomittajan hommia.

Ei kelvannut.

Sen sijaan luin itseni kiitettävillä papereilla insinööriksi ja työmaailmassa ura sitten nousi jyrkällä kulmakerroimella, palkat nousivat ja optioitakin saatiin.

Nyt olen työttömänä, eikä edelleenkään muuten kelpaa kotipalvelun, sahan, maatalouslomittajan tai siivoojan hommat.

Muuta sen sijaan on kehitteillä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini