Blogin arkisto

Menestyksen salaisuus, osa 1: Voit oppia onnistumaan

Share |

Lauantai 10.1.2009 klo 8:00 - Juhani Töytäri


Yksi onnistumisen yksinkertaisista metodeista on se, että sinä voit oppia onnistumaan.

Eikö tunnu käsittämättömältä? Ihmiset, jotka ovat eläneet valittaen, huolestuen ja kateellisina, luulevat tietävänsä asiat paremmin kuin he, joiden elämässä on sisältöä ja onnistumisia joka päivälle.

Kaveri, joka haluaa olla menestyvä, mutta ei oleta siinä koskaan onnistuvansa, suunnittelee epäonnistumista. Tuosta olettamuksesta tulee niin voimakas, että hän onnistuu saavuttamaan epäonnistumisen tavoitteensa - kerta toisensa jälkeen.

Onnistumisen asenne on omaksuttava ensin ennen kuin suurta menestystä voi koskaan tulla. Ihmiset vaistoavat toisistaan mihin kukin todellisuudessa uskoo, ja toimivat sen mukaisesti. Sinun tärkein työkalusi olet sinä itse. Kun sinä olet varustanut itsesi oikealla asenteella ja uskolla omaa tulevaisuuttasi kohtaan, vedät puoleesi toisia samanlaisia ihmisiä.

Menestys tulee vasta sitten, kun itse ensin itse uskot menestyväsi… Kun sanat vastaavat sitä energiaa, joka välittyy sanojen mukana toisille.

Juhani Töytäri
Positiivisuusguru

 

Avainsanat: Juhani Töytäri, asenne, positiivisuus, onnistuminen, menestys


Kommentit

19.11.2008 13:48  Miten sinä ?

Yhdekssän kymmenestä tekee juuri näin:
valittaen, huolestuen ja kateellisina, luulevat tietävänsä asiat paremmin kuin he, joiden elämässä on sisältöä ja onnistumisia joka päivälle. Miten sinä ?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini