Blogin arkisto

Mitä kuuluu?

Share |

Tiistai 22.9.2009 - Lenita Lehtonen


Ei ole muuten mikään turha kysymys. Varsinkaan jos sen esittää itselle. Suosittelen tekemään niin ja mielellään säännöllisesti. Rohkeimmat voivat jopa kysyä: Olenko onnellinen?

Jos vastaukset eivät miellytä, kannattaa heti seuraavaksi kysyä, mistä voin olla kiitollinen juuri nyt. Etsi tähän kysymykseen saman tien viisi eri vastausta. Kiitollisuus muuttaa tunnelman välittömästi. Ja sitähän me saamme lisää, mihin ajatuksemme keskitämme.

Kiitollisuutta kannattaa oikein harjoittaa ja säännöllisesti. Suosittelen kiitollisuuspäiväkirjan pitämistä kaikille. Se on helppoa ja erittäin palkitsevaa. Kirjaa joka päivä ylös viisi asiaa, joista olet kiitollinen. Alat todellakin saada lisää kiitettävää.

Mitä parempi mieli, sitä selkeämmin näkee asiat, jotka vaativat toimenpiteitä. Ratkaisujen tekeminenkin on helpompaa. Kaikki rullaa mukavammin ja lisää voimaa tulee monesta suunnasta.

Kiitos on kaikille avoin ja maksuton mahdollisuus. Siihen kannattaa tarttua heti.

Lenita Lehtonen
www.lenitalehtonen.fi

Avainsanat: Lenita Lehtonen, kiitos, kiitollisuus, onnellisuus


Kommentit

27.9.2009 3:07  Jarmo "Mister" Suomi

On huolestuttavaa että tällaista pitää lukea internetin välityksellä. Meidän pyhä tietoverkkomme pitäisi olla tiedon valtaväylä. Jos tilanne on se että onnellisuusasioita joudumme käsittelemään sellaisina, olemme melkoisen hukkapiilossa. Kun meidän on syytä pohdiskella kiitollisuuttamme ja onneamme analyyttisin menetelmin jossakin foorumissa, iloitsemis- ja tuntemiskykymme lienevät jo melko puudutettuja. Jos tekisimme yhteisen päätöksen? Ei yritetä olla onnellisia, ollaan sitä. Jätetään se ensin mainittu niille mustille listoille.

27.9.2009 3:21  dip

Minä alan olla onnellinen vasta sitten, kun yritykset tuottavat tulosta ja saan palkallisia töitä. Ei ole mitään syytä olla iloinen merkityksettömistä pikkuasioista silloin kun pääasiat, eli esimerkiksi toimeentulo on päin p*rsettä.

Tilanne ei kerta kaikkiaan ole millään muotoa tyydyttävä, vaikka sitä ajattelisi miltä kantilta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini