Blogin arkisto

Positiivinen työtarina: Naula seinässä

Share |

Maanantai 21.12.2009 - Kirjoituskilpailun satoa


Kuuluisa kirjailija Stephen King on kertonut, miten hän kirjailijanuraa aloitellessaan hankki naulan. Sen hän löi seinään ja ripusti siihen jokaisen kustantajalta saamansa hylkäyskirjeen.

Kun käsikirjoituksia oli lähetelty hänelle bumerangina takaisin niin monta, etteivät ne enää tuohon naulaan mahtuneet... hän hankki pidemmän naulan.

Tuota elämänviisautta olen yrittänyt toteuttaa omassa työssäni aloittelevana freelance-toimittajana. Vaikka useimmat juttutarjoukset tulevat bumerangina takaisin tyyliin "Kiitos, mutta ei kiitos", sitten kun joku pienikin juttu vihdoin hyväksytään, se tuntuu niin suurelta työvoitolta, että muistan joka kerran kiitollisena Stephen Kingiä tämän suuren viisauden opettamisesta!

Jos heti ei onnista, YRITÄ uudelleen! Sehän meille yrittäjille on tärkeintä. Luovuttaa ei saa. Pienimmistäkin onnistumisista on iloittava ja palkittava itsensä.

Jos yksi naula täyttyy, hanki pidempi naula!

Lykkyä tykö kaikille yrittäjille!

Onnenmyyräkö

Kirjoitus on Yrittäjälinjan lukijakilpailun satoa. Kilpailun teemana oli kirjoittaa työhön liittyvistä positiivisista asioista, opeista, työvoitoista ja onnistumisista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini