Blogin arkisto

Ketä johtajaa ihailet -kilpailun satoa:"Rohkea suomalainen tehomimmi"

Share |

Tiistai 13.4.2010 klo 10:07


Kirsti Paakkanen sai johtajakisassamme kolmanneksi eniten ääniä. Yritysmaailman grand old lady on vastaajien mielestä yhtä kuin Marimekko. Sitkeys, rohkeus ja määrätietoinen johtajuus yhdistettynä inhimillisiin otteisiin tekevät Paakkasesta vastaajien mielestä lyömättömän yritysjohtajan.

”Ihailen Kirsti Paakkasta, sillä hän pystyi nostamaan jaloilleen aivan lirissä olleen firman ja saamaan sen hetkessä tuottamaan voittoa. Hänen tapansa johtaa on hyvin inspiroiva, ja hän tarttui tarvittaessa jopa itse toimeen. Hän kunnioitti alaisiaan ja muisti myös kehua, kun oli tarpeen. Hän ei vaatinut keneltäkään yhtään enempää kuin itseltään. Hän on hyvin luova ja ymmärtää bisnestä.”

”Tällaisia Juurakon Huldia tarvitaan maassamme, jotta tulevaisuus olisi vahvalla pohjalla.”

”Hän oli empaattinen, pienestä ihmisestä välittävä, inhimillinen, tosia huomioon ottava – kaikki mitä hyvässä johtajassa pitää olla. Pisti pois johtajapuolelta eikä työntekijöitä, mitä aina muualla tehdään!”

”Nosti Marimekon nousuun.”

”Siinä on sellainen johtaja, joka nostaisi varmaan Suomenkin pinnalle. Oman linjansa pitävä ja ymmärtääkseni henkilökuntakin piti hänestä. Luja, varma, inhimillinen, näkee vision pitkällä tähtäimellä.”

”Kirsti Paakkanen – ajaa avo-Jaguarilla!”

”Kirsti Paakkanen on yrittäjä ja johtaja, joka on vienyt suomidesignia ulkomaille sekä nostanut naisyrittäjyyden imagoa Suomessa. Ei pukeudu peittäviin körttivaatteisiin, vaan näyttää rehellisesti Naiselta. Kulkee omaa tietään ja puhuu naisten verkostoitumisen puolesta sortumatta feminismiin.”

”Ehdottomasti Kirsti Paakkanen! Nosti Marimekon uuteen loistoon. Varsinainen energiapakkaus ikäisekseen, kävelee koko päivän stilettikoroissa!”

”Ihailen Kirsti Paakkasta (tosin jo entinen johtaja), rohkea, päättäväinen ja erittäin hyvin työntekijät huomioon ottanut johtaja.”

”Rautarouva, joka puski firmaa läpi ulkomaita myöten!”

”Siinä rouheva suomalainen, joka on vienyt Suomea maailmankartalle!”


”Kunnioitan Kirsti Paakkasta. Marimekolla oli kovat ajat ja tiedettiin, että leikkaukset olisivat pakollisia. Normaalistihan tällöin laitetaan väkeä ns. kilometritehtaalle ja pakkolomautuksiin. Mutta Kirsti on paremmasta puusta! Hän laittoi ukaasia johtoportaaseen, että jollei tilauksia ala tulla niin lähtö on edessä. Sitä paitsi, sieltähän sitä säästöä vasta… Ihme ja kumma, tilauksia alkoi merkillisesti ilmaantua! Sanonpa vaan, että ottakaa mallia. Rautainen mimmi!”

Kommentit ovat koosteita Yrittäjälinjan Ketä johtajaa ihailet -kilpailun vastauksista. Vastauksia saapui 318, joista selväksi johtajasuosikiksi nousi Jorma Ollila. Seuraavaksi eniten ääniä saivat Hjallis Harkimo ja Kirsti Paakkanen. Myös Tarja Halosen ja Jari Sarasvuon johtajaominaisuuksia arvostettiin jaetun neljännen sijan verran.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini