Blogin arkisto

Ketä johtajaa ihailet -kilpailun satoa: "Jari Sarasvuo - rohkea ja menestynyt"

Share |

Maanantai 19.4.2010


Bookmark and Share

Johtajakilpailussamme sai neljänneksi eniten ääniä Jari Sarasvuo yhdessä Tarja Halosen kanssa. Sarasvuo herättää ihailua rohkeutensa, tehokkuutensa ja aikaansaannostensa ansiosta. Mediataustaisen yritysjohtajan mediankäsittelytaitoa arvostetaan kovasti. Sarasvuo oli kisassamme niitä johtajia, jotka saivat ääniä rahantekotaidoillaan eivätkä niinkään persoonillaan.

”Jämpti mies, joka on parantanut fiksusti liiketoimintaansa median avulla. Hän elää ajan hermolla ja on edistänyt ovelasti toimintaansa myös lama-aikana taktisin yritysmuutoksin. Sarasvuo ottaa jopa yt-neuvotteluista ja niiden huonoista tuloksista kaiken irti.”

”Pitkän linjan johtajahahmo. Hänellä on kokemusta niin monelta alalta, että niitä on vaikea kaikki mainita. Hänen unelmistaan on tullut totta vahvalla yrittämisellä ja taidolla. Ei turhaa elvistelyä, vaan Jarin raaka tietotaito tekee selvää epäilijöistä. Jari on tehnyt itsestään myös miljonäärin menestyksensä myötä. Hyvät, pahat ja rumat jäi koko kansan mieleen 1990-luvulla. Radio Cityn uutispäällikkyydestä Jari on noussut maineeseen ja luonut selvän oman tien. Mitä vielä näemmekään Jarilta?”

”Aikaansaava ja tehokas ja ennen kaikkea menestynyt ja menestyvä.”

”Ilman muuta ihailen Sarasvuota. Vaikka firmalla menee huonosti, niin kuitenkin jaksaa olla kannustava.”

”Tienaa miljoonia osaamatta tehdä itse mitään.”

”Ihailen Jari Sarasvuota johtajana. Hän osaa ja tietää. Hänen ideansa saavat vastakaikua ja niillä tehdään bisnestä kannattavasti ja pitkäjänteisesti. Hyvä johtaja on myös julkisuudessa hyvä johtaja ja perustelee tekemisensä antaen imagolleen lisää potkua ja yritykselleen rakennuspalikoiden lisäksi tyyliä, mainetta ja uskottavuutta. Jos Sarasvuo olisi pian ehdolla kansanedustajaksi, voisi kuvitella hänen pääsevän läpi, koska hän on tuutu sekä televisiosta että yritysmaailmasta, kokemusta riittää monelta suunnalta. Jari on myös cool ja edustava, tyylikäskin. Johtaja isolla J:llä. Trainer´s House voisi olla nimeltään Pro´s House. Ammattilaiset kunniaan!”

”Jari on varma otteissaan, toimintatavat ovat jämäköitä ja selkeitä. Jari on hyvä pomo.”

”Kekseliäs, rohkea, ottaa riskejä, järkevä.”

”Rohkea ja yrittäjähenkinen, vaikkei hänkään aina onnistu.”

”Sarasvuolla on vahvat mielipiteet, vaikka ne eivät aina olekaan enemmistön mieleen.”

”Puhuu täyttä soopaa uskoen itse asiaansa ja saa siis muutkin siihen uskomaan, naama pokkana ja hyvin vakuuttavalla rintaäänellä.”

”Ihailen Jari Sarasvuota, koska harva ihminen tulee miljonääriksi jauhamalla p****a.”

Kommentit ovat koosteita Yrittäjälinjan Ketä johtajaa ihailet -kilpailun vastauksista. Vastauksia saapui 318, joista selväksi johtajasuosikiksi nousi Jorma Ollila. Seuraavaksi eniten ääniä saivat Hjallis Harkimo ja Kirsti Paakkanen. Myös Tarja Halosen ja Jari Sarasvuon johtajaominaisuuksia arvostettiin jaetun neljännen sijan verran.


Kommentit

19.4.2010 14:53  Suomi ja äänioikeus

Kertooko tämä Suomalaisista jotain?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini