Blogin arkisto

Pysähtymisen taito

Share |

Maanantai 26.4.2010 klo 9:10 - Tarja Huttunen


Missä olet juuri nyt? Oletko todella siinä vai vaelteleeko mielesi jossain ihan muualla? Kenties suunnittelet, mitä kaikkea vielä pitäisi ehtiä tehdä, tai haaveiletkin lomamatkasta. Vai murehditko menneitä, pieleen mennyttä projektia, epäystävällisiä sanoja, jotka kuulit tai jotka itse lausuit?

Avainsanat: Tarja Huttunen, stressi, stressinhallinta, rentoutuminen, pysähtyminen, uupumus, mielikuvaharjoittelu, kiire, positiivinen asenne


Kommentit

26.4.2010 11:12  Epäilen

Ihan hieno juttu teoriassa. Käytännössä vain haavekuva. Ulkoiset tekijät painostavat siihen ettet voi kuvatulla tavalla pysähtyä, ellet sitten jätä esimerkiksi puolisoasi, työpaikkaasi, elämääsi, laskujasi. Tai ainakin pysähtyminen maksaa sinulle.
Nää hengitä sisään ja valaistu jutut on aika kaukana todellisuudesta. Sopii asiaan uskoville.

5.5.2010 13:30  Tarja

Jokainen hengittää koko ajan, halusipa tai ei, hengitys kun on automaattinen refleksi, jota ilman et elä. Itse voi päättää, miten hönkäilee: tarvitseeko välttämättä jännittää puoli kroppaa yhden hengenvedon taikia vai voisiko vähän höllätä. Täytyy olla Maailman Tärkein Henkilö, jos ei ehdi koskaan pysähtyä edes muutamaksi minuutiksi. Parantunut työteho tuo rahana takaisin nuo menetetyt minuutit, jos nyt sitten raha lopulta on se kaikkien oleellisin asia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini