Blogin arkisto

Hyvä ja huono palvelu -kilpailu: "No mitä sä haluut"

Share |

Torstai 24.6.2010 - Kirjoituskilpailun satoa


”Reisjärven K-marketissa asioidessani kipeän selkäni kanssa kantoi myyjä minun ostokset auton penkille asti! Tällaista palvelua harvoin saa!”

”Menin taannoin ase- ja metsästysliikkeeseen tarkoituksenani kysellä hieman aseista uutta harrastustani, metsästystä ajatellen.

Tiskin takana istui nuorehko mies, joka ei oikeastaan reagoinut mitenkään sisääntulooni, saatikka olisi noussut ylös. Aloin kuitenkin kerroskella mitä aion metsästää ym. ja kyselin, että mikähän ase olisi soveltuva.

Kaveri nosti hartioitaan ja totesi "no, mitä sä haluut". Yritin toistella uudelleen tarvettani ja kyselin uudelleen, mitä hän suosittelisi. Vastaus oli sama "riippuu siitä mitä sä haluut”.

Yritin vielä kerran, ja kun reaktio oli sama "mitä sä haluut", niin sanoin, että mä haluun pois täältä enkä ole sen jälkeen ko. liikkeen ovea avannut. Sen verran otti pattiin!”

”Tämä tapahtui, kun olin vielä nuori ja oikukas (no hurskastelut sikseen, näitä kumpaakin olen vieläkin :)). Oli vappu ja oli tullut juotua enemmän kuin laki sallii.

Tapahtuipa sitten suuri väärinkäsitys. Liian kännissä kuvittelin poikaystäväni pettäneen minua ja tästä tietysti hirveä riita päälle.

Istuttiin iltaa pienessä baarissa, jossa minä sitten meuhkaamaan, itkemään, huutamaan ja uhoamaan. Normaalistihan tällaisesta käytöksestä lentäisi nopeasti pihalle, mutta täällä oli aivan uskomattoman ihana vanha viisas nainen baarinpitäjänä.

Hän tuli juttelemaan minulle niitä näitä ja kuunteli kärsivällisesti purkautumiseni parisuhteestani. Ei ottanut kantaa puoleen eikä toiseen, mutta sen sijaan houkutteli minut ajattelemaan muita asioita ja jopa viekoitteli pelaamaan dominoa kanssaan.

Tämä sai minut rauhoittumaan, ja vielä tänä päivänäkin olen kiitollinen hänelle hyvästä palvelusta, sillä sinä päivänä ero oli lähellä, mutta hänen apunsa takia olemme vieläkin yhdessä, seitsemän vuotta takana ja olemme onnellisempia kuin ikinä!”

Kirjoitukset ovat Yrittäjälinjan kirjoituskilpailusta, jossa osallistujia pyydettiin kertomaan kokemuksiaan niin hyvistä kuin huonoista palvelukokemuksista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini