Blogin arkisto

Hyvä ja huono palvelu -kilpailu: "Liian vanha galluppiin"

Share |

Perjantai 6.8.2010 - Kirjoituskilpailun satoa


"Aikakauslehtimyyjä soitti ja kysyi ikääni. Kun ilmoitin olevani 50, hän sanoi että sori, olet liian vanha tähän heidän galluppiin, joka oli tarkoitettu aikuisille naisille. Kiva!"

"Kerran asioidessani tavaratalossa sain osakseni äärettömän töykeää asiakaspalvelua. Olin palauttamassa elektroniikkatuotetta kuittia vastaan kahden viikon luvatun ajan sisällä. Asiakaspalvelija löi kiukkuisesti rahat käteeni ja toimiessani hieman hitaanlaisesti tiuski hän vielä: "Annoin jo rahat, vai pitääkö vielä antaa lisää?!"

Lähdin paikalta mitään sanomatta, mutta kotimatkalla sanoin mielessäni tuolle rouvalle aika paljonkin. Tässä elämäni kauhein hetki asiakkaan asemassa."

"Kävin kerran eräässä aika tunnetun pizzeriaketjun ravintolassa syömässä – ja voin kertoa, että koko paikassa oli paikalla tuolloin vain YKSI työntekijä, joka oli asiakaspalveluhenkinen. Muut olivat tympeitä, työhönsä v****untuneita henkilöitä, jotka vain valittivat keskenään.

Asiakkaat otettiin aika huonosti huomioon, minultakin kysyttiin vain tilaus ja rahat. Näidenkin välissä myyjä ja toinen työntekijä valittivat toisilleen työstä. Tiedänpähän ainakin, etten asioi enää kyseisen ketjun ravintoloissa. Tuskinpa ystävänikään."

Kirjoitukset ovat Yrittäjälinjan kirjoituskilpailusta, jossa osallistujia pyydettiin kertomaan kokemuksiaan niin hyvistä kuin huonoista palvelukokemuksista.


Kommentit

6.8.2010 10.04  Ap

Heh heh. Ei se mitä vaan miten.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini