Blogin arkisto

Veron korko

Share |

Perjantai 10.9.2010 klo 12.48 - Kari Uoti


Peppe Fryckman velkaantuu 1 000 euroa päivässä verottajalle. Kyse on verojen koroista, verojen, joita ei enää ole olemassa. Verottaja on keksinyt ikiliikkujan, verottajan nyt jo lakannut, kuopattu saatava elää kuolemanjälkeistä elämää kovertaen Peppeä kunnes Peppe lakkaa.

Avainsanat: Kari Uoti, Peter Fryckman, verovelka, vanhentunut saatava, viivästyskorko


Kommentit

10.9.2010 19.39  Tiedä ny pahasta, mutta

Lähinnä verolakeja säätävillä ei oo aivoja. Vaan kun rahaa pitää saada.

11.9.2010 12.17  Hevimies

hmm tiiä sit noista, eniten kiinostais tietää tosta yksityisten sakottamisesta, että jos autoon laittaa tarran missä lukee yksityis auto. Lappujen kiinitys kielletty, siivousmaksu 60e. Jos kiinität lapun hyväksyt ehdot. Niin miten mahtais käräjillä käydä kun lähtis peräämään 60e siivous maksua.

Osaisko Kari tai joku muu oikeus oppinen ottaa kantaa.

11.9.2010 14.26  Heikki Ikonen

En ole juristi, mutta enpä usko että onnistuu. Viitannet taloyhtiöiden oikeuteen sakottaa virhepysköinnistä, ja sillähän on selkeät ehdot, mitkä tulee täyttää, siis yksityisalue ja tarkasti merkitty sellainen sekä varoitus pysäköinnin seurauksista. Kun tuolla perusteella annetaan sakko, niin se on virallinen dokumentti ja sen saa laittaa autoon. Toinen asia ehkä jos lappusia kiinnitellään muussa kuin sakotusmielessä ja määrätyllä alueella.

yst. Heikki Ikonen

11.9.2010 20.41  Gentleman

Kaiken voi kiertää, ei autoonkaan tarvi koskea, että siihen lapun saa. Vaan moni ei ole päässyt pakoon Suomen verottajaa, silloin kun se oikein on jonkun hampaisiinsa ottanut. Ajojahteja on.

13.9.2010 14.44  Hevimies

Eihän koskeminen olekkaan kieletty vaan lappujen laittaminen. Vaikka dokumentti olisi kuinka virallinen itse sakottamis toimenpide vaatii ymmärtääkseni viranomaisen.

13.9.2010 16.44  Yksityisfirma saa sakottaa

Oikeudessa käyneen asiain mukaan ilmeisestikään asian ei kääntynyt niin päin, että sakottamistoimenpiteeseen tarvittaisiin viranomainen. Tämä asia on kääntynyt eritavalla.

19.3.2011 19.03  joni

älä ole hölmö, perustuslaki kieltää julkisen vallan käytön yksityisiltä sekä yrityksiltä..

20.3.2011 10.42  Vai vallan käyttöä?

Kun kyse on sakosta voidaan puhua julkisen vallan ykstyisoikeudesta. Kun kyse on pysäköintivirhemaksusta tai pysäköinnistä ilman lupaa yksityisalueella ei voi olla ainoa tapa julkisen vallan käyttö. Saas nähdä miten ihan oikeasti lopulta käy.

Joka tapauksessa ei voi olla niin, että kierretään sitä, että luvatta pysäköi yksityisalueella. Tässä yksi ratkaisu on se, että tulee portinvartija tai vastaava, jota ilman alueelle ei pääse tai ainakaan parkkiruutuun. Tämä tarkoittaa sitä, että maksut vain suurenevat, kun kustannukset nousevat. Kukaan ei hyödy.

Siinä sitten on voittanut pysäklijä, joka joka on pyrkinyt välttämään laittoman pysäköintinsä maksu tällä verukkeella, että ei ole oikeutta sakottaa. Lopulta tosiaan kukaan ei voita.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini