Blogin arkisto

Lukijan mielipide: Eivätkö poliitikot opi koskaan?

Share |

Maanantai 12.9.2011 - Nimimerkki Lex


Suomea johdetaan jälleen aivan kuin 90-luvulla. Ihmisiä pelotellaan ja juttuja julkaistaan perehtymättä oikeisiin tietoihin. Hyvänä esimerkkinä on metsäteollisuuden alasajo, missä kyse on vain palkkojen alasajosta ja tuloksen maksimoinnista.

Valtion tukemat suuryritykset eivät kanna vastuutaan. Eikö vastuun kantaminen kuuluisi nimenomaan suurille ja etenkin tukirajoja käyttäneille yrityksille? Tukirahoille pitäisi määrätä takaisinmaksuvelvoite silloin, kun yritys siirtyy pois maasta tai kun se ajetaan pelkän tuloksen takia alas.

Samaten tulisi tehdä tarkastus muun muassa osuuskauppojen henkilöstön pätkätyöllistämiseen ja kaupunkien yritysvaltaamiseen. Pienyrittäjäthän ajetaan pois joka alalta, vaikka hallitus onkin linjannut pienyrittäjäpolitiikkaan lisää varoja.

Tässä maassa kukaan ei tue yrittäjää yrittäjäkoulutuksen jälkeen (sekin naurettavat neljä viikkoa), vaan kaikki toimet suuntautuvat yrittäjää vastaan. Ostavatko kaupungit tavaroita pienkauppiailta? Eivät tietenkään, koska jokaisen osuuskaupan hallinto koostuu kaupunkien päättäjistä.

Nimimerkki Lex

Avainsanat: lukijan mielipide, Suomi, teollisuus, metsäteollisuus, tuki, tukirahat, Lex


Kommentit

12.9.2011 9.31  AP

Voisko johtua yhtään siitä, että Suomalaiset ovat - 90 luvulla? Moni on jäänyt uskoon, että meillä on maailman paras koulutustaso ja olemme sitä ja sitä.Erityisesti poliittiset päättäjät. Menneisyydellä ei kuitenkaan pärjätä nyt ja asiat ovat muuttuneet hyvin nopeasti.
Väittäisin, että Suomessa ja Suomalaisilla on paljon luuloja, jotka pohjautuvat joko Suomalaiseen mielenlaatuun tai hyvänolontunteeseen tai sitten kuvitellaan, ttä kerran saavutettu pysyy.

13.9.2011 8.44  Hevimies

Sosialidemokratia perustuu ihmisten pelotteluun ja oman eduntavoitteluun muiden siivellä. Suomi on maa jossa on osaamista todella paljon monilla aloilla.

Sitä ei vain ihmiset tajua äänestäessään, vaan tollaset Urpilaisen paukapäät pääsevät päättämään maan raha-asioista.

Jos maata hoidettaisiin kuin yritystä se todennäköisesti menestyisi paremmin kuin maa jota johdetaan kuin sosialitoimistoa.

13.9.2011 9.47  Listen

Hyvin sanottu Hevimies. Tosin täytyy lisätä, että on myös paljon osaamattomuutta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini