Blogin arkisto

Suomen kohtalo ei ole yhtä kuin Nokia

Share |

Keskiviikko 2.5.2012 - Heikki Ikonen


Kun Nokialla menee huonosti, synnyttää se Suomessa maailmanlopun tunnelman, niin suuri on ollut yhtiön merkitys työllistäjänä, yhtiöveron maksajana ja kansallisen itsetunnon kohottajana. Niin surullista kuin Nokian alamäkeä on seurata, ei suomalaisten pidä silti sortua näköalattomuuteen.

Avainsanat: Heikki Ikonen, talous, Nokia, vientiyhtiöt, yritykset, Suomi


Kommentit

4.5.2012 9:09  Hevimies

Suomen kohtalo = raha-asiansa päin persettä hoitavien eu maiden kohtalo.

4.5.2012 10:59  kp

täytyy nähdä asiat positiivisesti, hyviä vientifirmoja meiltä tosiaan löytyy, ja uusia syntyy, se on ittestä kiinni pärjääminen etupäässä ainakin. ei nokiaakaan olisi ilman tämmöistä ajattelua, tai koneita sun muita

4.5.2012 11:27  Saunan takana on kyllä tilaa

Pessimistit, lannistajat, skeptikot, epäilijät ja muut negatiiviset ovat tämän maan vieneet paskaan aina kun paskassa on käyty.Muka niin sanotut realistit, oikeasti vaan haluavat että tulisivat muutkin samaan paskasakkiin.
Suomalaiseren kansanluonteeseen muka kuuluu. Pikemminkin kansanluonteeseen kuuluu se ikävä piirre ettei näitä kusipäitä saada kuriin.

4.5.2012 12:38  ei vaan vientiä

Juu. Ja hyviä firmoja tarvitaan kotimarkkinoillakin, ei se elämä pelkkää vientiä ole, vaikka poliitikkojen puheista semmoisen kuvan joskus saa.

4.5.2012 13:09  kp

hyvä pointti


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini