Blogin arkisto

Työkaverien merkitys

Share |

Maanantai 2.7.2012 - Jama Jama


jamajama.jpgTäytyy uskoa koko ajan, että on tärkeä, ja että minua halutaan ja minusta välitetään. Sitä kautta saan iloa ja työ palkitsee joka hetki. Mitä työkaverit merkitsevät minulle – työkavereita, eikä sitä enempää? Olisin väärässä, jos ajattelisin noin. Työkaverit on se, josta kaikki lähtee. Työkaverit ovat minulle kuin perheenjäseniä, jotka välittävät ja kannustavat. Iloitsen heidän puolestaan, ja suren heidän surunsa.

Työyhteisössä olemme yhtä perhettä. Silloin tunnen, että työ on palkkää luksusta, ja silloin työskentelen unelma-ammatissa. Onko esimies pelkkä esimies – vain esimies? Olisin väärässä, jos ajattelisin noin. Esimies on se, joka antoi mahdollisuuden, ja siitä olen kiitollinen. Työkaverit on minulle kuin perheenjäseniä välittään,kannustaaja Iloitsen hänen onnestaan ja suren hänen surujaan. Hän johtaa, koska on tehnyt kovasti töitä sen eteen. Hänen puolestaan ei voi olla iloitsematta. Kohtelen häntä ihmisenä, koska hänkin on ihminen, joka on tullut äidin mahasta kuten me kaikki.

Jama Jama

  • Tuhansia facebook faneja
  • Arjen sankari 2010
  • Vuoden Tamperelainen 2011
  • Lukuisia lehtijuttuja
  • Positiivareiden kustantamassa asiakaspalvelun pikkujättiläisessä
  • Juhani Tammisen kirjassa Takaisin peliin- Näin selvisin työuupumuksesta
  • Tv- esiintymisiä

Seuraava Jama Jaman blogi ilmestyy 1.8.2012

Koko juttu kuulostaa keksityltä.

Nuori mies lähettää yli 50 työhakemusta, mutta vastauksia ei kuulu. Lopulta hän saa työpaikan marketin kassalta tamperelaisesta lähiöstä, ja päättää hoitaa homman niin hyvin kuin osaa. Hän hymyilee asiakkaille ja sanoo jokaiselle ystävällisen sanan.

Sana hymyilevästä kaupanmyyjästä alkaa kiiriä. Hänet valitaan vuoden positiivisimmaksi tamperelaiseksi, arjen sankariksi ja vuoden asiakaspalvelijaksi. Eräs asiakas perustaa Facebookiin faniryhmän, johon liittyy tuhansia ihmisiä.

Hän esiintyy tv:n keskusteluohjelmissa. Kun nuorukainen muuttaa, lehdet uutisoivat, että Turtolan K-Citymarketin sijaan hän palvelee asiakkaita nyt Espoon Ison Omenan Cittarissa.

menaiset.fi – Suosikkimyyjä Jama Jama: "Pettäisin tamperelaiset, jos en palaisi"

Avainsanat: Jama Jama, asenne, asiakaspalvelu, työelämä, jama jama, suosituin, työhyvinvointi, työpahoinvointi, esmies, työntekijä, maahanmuuttaja, palkka, unelma, palaute, asiakas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini