Blogin arkisto

Sir Richard Bransoninin resepti menestykseen: keskity intohimoosi, älä mieti liikaa rahaa

Share |

Torstai 27.9.2012 - Heikki Ikonen


nbf_richardbranson.jpg

Nordic Business Forumin tähtivieras kokee olevansa taiteilija: hän toteuttaa rakastamansa suunnitelmat kuin maalaisi taulun. Kuva: Nordic Business Forum/ Paula Ojansuu

Loppuunmyydyn Nordic Business Forumin supertähti oli tänä vuonna monialayrittäjä ja miljardööri Sir Richard Branson, joka esiintyi tapahtuman päätteeksi perjantaina. Bransonin aloitti erikoisen uransa tyhjästä, myymällä levyjä. Alasta tuntumaa saatuaan musiikista innostunut nuorukainen perusti Virginia-levymerkin. Se lähti lentoon Bransonin napattua talliinsa nuoren Mike Oldfieldin, jonka Tubular Bells ei muille kelvannut. Hiukan myöhemmin Virginiaa siivitti Sex Pistols.

Avainsanat: Heikki Ikonen, nbf, Nordic Business Forum, Richard Branson, Jari Sarasvuo, seminaari


Kommentit

27.9.2012 20.15  Melankolinen Esa

Taitaa olla niin omalaatuinen miljardööri.että normaali pulliainen ei voi oppia juuri mitään kun ei voi tuoksi persoonaksi ryhtyä

29.9.2012 9.11  Ruusu

Kerrankin humaani johtajuus yhdistetään taloudelliseen järkevyyteen! Tavalliselle työntekijälle on päivänselvää, että työn tulokset kasvavat, jos työpaikalla on hyvä olla. Bransonin kaltaista miljardööriä ei viitsi edes kadehtia, vaan toivoo vain vastaavan ajattelun leviävän laajemmaltikin.

29.9.2012 14.08  Branson on todellakin poikkeuksellinen

On myös selvää, että Branson on sattunut syntymään oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja saanut niin vahvan alun, että se poikkeuksellista. Tämä on siivittänyt eteenpäin ja maine on vienyt sananmukaisesti lentoon. Yhtä selvää on että tuskin Branson nyt sentään ihan sellainen pyhimys on kuin hänestä annetaan ymmärtää, mutta loistavasti hän on pystynyt mainetta luomaan ja pitämään. Yksinään Bransonkaan ei olisi olisi tähän pystynyt.

24.11.2012 10.09  Veikko Vallin

;) Eikös se ollut niin, että kaikki julkisuus on hyvästä, jos vaan nimi on kirjoitettu oikein; Bransonin brändi on Virgin... ei Virginia kuten tekstissä sanotaan... Brändi on kaikki kaikessa, sen Bransonkin on osoittanut, mahtavaa työtä häneltä! Hänen nimikin on lähes brand son... brändipoika siis!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini