Blogin arkisto

Jokaiselle jotakin on ongelmallinen seminaarikonsepti

Share |

Keskiviikko 17.10.2012 - Heikki Ikonen


nbf2012_yleiskuva3.jpg

Nordic Business Forum on ottanut linjan, jossa seminaari koostuu taustaltaan hyvin erilaisista luennoitsijoista. Kahden päivän pakettiin mahtuu bisnesvaikuttajia, ammattipuhujia, tutkijoita ja poliitikkoja. Järjestäjien mukaan he haluavat tarjota kulloiseenkin teemaan mahdollisimman monipuolisia näkökulmia.

Kieltämättä tavoite toteutuu, kun tämän vuoden teemasta kasvusta puhuivat niinkin erilaiset ammattilaiset kuin maailmanluokan johtamisvalmentaja Daniel Pink ja akateemiseen eliittiin kuuluva hyvinvointitutkija Hans Rosling. Pink tarkasteli alaisten motivointia vastuuta lisäämällä, Rosling talouden ja hyvinvoinnin kasvun yhteiskunnallisia reunaehtoja.

Avainsanat: Heikki Ikonen, nbf, Nordic Business Forum, seminaari, puhuja, poliitikko


Kommentit

17.10.2012 7.24  TM

Liput vaan ovat niin perhanan HALPOJA! Ne maksaisivat jossain muualla samasta konseptista kaksi kertaa enemmän.

17.10.2012 9.45  Hevimies

Onpas sielä monta pingviiniä läpyttämässä

17.10.2012 16.41  TM

Yli 2000 lippua saman tien vuodeen 2013 tulevaan seminaariin kertoo ainakin väkevästi muusta, kuin suosion kannalta ongelmallisesta valinnasta. On saatu aikaan iso hype. Kohdeyleisön ja samalla esiintyjien rajaamista tarkemmalla fokuksella veloitetaankin monikettaisia hintoja. Parin päivän seminaarissahan ei ole kenenkään pakko olla katsomossa koko ajan.
Uskoisin, että mukana on ollut paljon muitakin kuin yritysjohtajia ja yrittäjiä, myös opiskelijoita ja normaaleja keskituloisiakin palkansaajia. Tämä unohtuu toimittajilta usein jos nimikkeenä on yritysseminaari. Tietenkin yritykset maksoivat varmaankin suurimman osan lipuista.

18.10.2012 17.12  Pete

Jotkut ihmiset ovat vaan joskus väärässä paikassa.Ihmiset eivät aina tiedä mitä tarvitsevat.Tässä suurin osa tiesi.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini