Blogin arkisto

Muutosta ei pidä tehdä lonkalta ampumalla vaan suunnitellen tähtäämällä

Share |

Maanantai 29.10.2012 - Heikki Luoma


heikkiluoma.jpgMuutos on nykyajan mantra. Se on jatkuvaa ja kiihtyvää ja samalla ne, jotka eivät muutu, jäävät kelkasta. Sanotaan myös, että ainoa varma asia on muutos.

Muutoksen syleilystä on tullut hyve. Asia johon jokaisen on suhtauduttava myönteisesti ja oltava mukana sillä ellei ole, on muutosta vastaan.

Yrityksen ylin johto kehittää uuden strategian, säästöohjelman tai yritys menee uusille markkinoille tai muuttaa tapaa, jolla tuotteita ja palveluja myydään ja markkinoidaan.

Avainsanat: Heikki Luoma, muutos, myyminen, myynti, luopuminen


Kommentit

30.10.2012 9.13  Hevimies

Juu kaikkiin muutoksiin on suhtauduttava hymy persiissä oli ne sitten kuinka älyvapaita tahansa.

Vuoren huipulta lähdetaan usein muuttamaan asioita ruohonjuuri tasolta, johon yksikään päätöksentehneistä ei ole millään tavalla tutustunut käytännön tasolla.

"Yhtiömme hallitus on vetänyt tiukan linjan turhien työkalukustannusten karsimiseksi, olemme analysoineet tilannetta ja todenneet että nakit ovat paljon halvempia kuin vasarat. Tästä lähtien yhtiössämme naulataan vain nakeilla"

30.10.2012 10.22  Pauli Vuorio

Ensin tietenkin pitäisi tutkia ja sitten vasta hutkia.Joskus ihmiset tekevät johtopäätöksiä ja olettamuksia kuuntelematta tai lukematta muuta, kuin otsikon tai kuulemalla vain sanan muutos.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini