Blogin arkisto

Metakkaa!

Share |

Tiistai 13.11.2012 - Timo Kalliokoski


timo_kalliokoski.jpgMeillä on ongelma. Meillä on liian vähän rahaa. Ihan vaan yleensä. Kuulemma.

Sitten ongelma pitäisi kai ratkaista. Meillä ei ole tarpeeksi rahaa, koska meillä on keskuudessamme sellaisia, joilla ei ole rahaa. Ihan loogista. No nyt yhden puolueen nuori on avannut suunsa ja sanonut mitä se puolue oikeasti ajattelee tästä ongelmasta. Sitten avautui toinen, mutta ei se ole kiinnostavaa. Vaikka ehkä sitten einmal ist keinmal, tai jotain.

Vähän ovat kokeneemmat olleet käärmeissään, kun kloppi esittelee kortteja tuolla tavalla. Sitten on kauheasti kauhisteltu puolin ja toisin.

Avainsanat: Timo Kalliokoski, raha, talous, velka, korko


Kommentit

14.11.2012 16:04  AP

Kaiken maailman tuet pitäis lopettaa. Kannattava toiminta ei tarvitse tukia ja kannatamatonta ei kannata tukea.

Futuuriiin perustuvat ja kaikenmaailman pelkkä virtuaalirahanteko ilman konkrettista tekemistä pitäisi pääosin kriminalisoida, kuten on tietyt osat kriminalisoitukin. Eroa ei juuri Wincapitaan ole.

Sen sijaan oikeaa työtä ja yrittämistä pitää helpottaa, eikä hankaloittaa ja verottaa niin paljon. Paperinpyörittäjiltä työt vaan vaikka pois ja oikeisiin töihin, varsinkin jos toiminnat päällekkäisiä kuten julkisella puolella on.

Idioottimainen kilpailutuslainsäädäntö poistettava, jotta voi ostaa läheltä eikä osteta ullkoa vain hinnan takia. Isoissa päätöksissä voi olla säädeltyä, mutta ei esim. kuntatasolla ja kymmenissä tuhansissa euroissa pyörivissä yksittäishankinnoissa. Lisää kuluja jo pelkkä kilpailutus byrokratia ja todelliset tekijät ei aina edes viitsi lähteä mukaan pelleilyyn.

Kilpailutuksissa päättäjinä ei saa olla asioita tuntemattomia ihmisiä, johon paras yksittäinen keino on, että kaikki poliittiset virat kiellettävä täysin muualta, kuin puolueista, eduskunnasta, hallituksesta ja diplomaateilta. Yritystoiminnoista se on kiellettävä täysin erittäin suurin sanktuoin myös valtion yhtiöistä. Yrityksiä ei johdeta ideologioilla ja suosioilla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini