Blogin arkisto

Kolme vinkkiä yritystoiminnan vauhdikkaaseen aloittamiseen

Share |

Keskiviikko 15.5.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgYhtenä niistä, jotka ovat aloittaneet yrittäjäuransa hyvin nuorena Richard Branson tietää hieman liiankin hyvin sen millaisia koettelemuksia yrittäjien eteen laitetaan alusta asti.

Työskennellessään organisaatioissa kuten Virgin Academy ja Virgin Media Pioneers, Virgin Groupin Perustaja on päässyt aitiopaikalta seuraamaan seuraavan sukupolven yrittäjien mahdollisuuksia menestymiseen.

Aivan kuten hän on aiemminkin todennut, oman unelman todeksitekeminen ei ole helppoa. Kun Richardilta kysyttiin Forbesin haastattelussa neuvoa, jotka hän antaisi aloitteleville (nuorille) yrittäjillä, tässä hänen vastauksensa.

"Minun kolme vinkkiäni ovat:

Luo vahva onnistumisen kulttuuri – kääri hihat ylös ja osallistu arkitöihisi henkilökunnan kanssa, ja pidä heistä hyvää huolta.
Älä pelkää tehdä itsestäsi hölmöä, jos siitä on hyötyä liiketoiminnallesi.
Etsi tapoja, joilla teet ihmisistä, ympäristöstä ja tuotoista yhtä tärkeitä – koska tämä on tehtävissä."

Oletko sinä ollut, tai oletko juuri nyt aloitteleva ja toiveikas yrittäjä? Jos olet, onko sinulla mitään omia tuoreita vinkkejä sille, miten hommat kannattaa hoitaa?

Laita kommenttia…

Richard Branson: 3 tips for young entrepreneursBy Jack Preston ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, yrittäminen, yrittäjä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini