Blogin arkisto

Miten vahvistan omaa asemaani lisäarvontuottajana

Share |

Keskiviikko 29.5.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgOlen arvon luoja. Olen olemassa asiakkaitani varten ja saan yritykseni kukoistamaan. Minut kannattaa palkata, koska osaan luoda välitöntä arvoa ja kehitän itseäni uupumattomasti, jonka ansiosta voin luoda yhä enemmän arvoa tulevaisuudessa.

Olen positiivisen muutoksen airut, joka tuottaa hyviä tuloksia kaikessa mihin ryhdyn, mihin aikaani ja energiaani käytän. Toimitan päättäväisesti tuloksia. Jatkan sinnikkäästi senkin jälkeen kun muut väsyvät ja jättävät hommat kesken. Olen aloitekykyinen, luon ja tuon asiakkailleni arvokkaita ideoita. Niinäkin hetkinä, kun en keksi uusia ideoita, etsin lähteitä, joista niitä voisin asiakkailleni ammentaa.

Välitän asiakkaistani aidoisti. Tämä on olennainen osa arvomaailmassani ja tuottamassani arvossa. Omistan sen mitä myyn. Varmistan, että asiakkaani saavuttavat tavoittelemiaan parempia tuloksia, koska he päätyivät ostamaan minulta.

Kysymyksiä. Mitä luulet kuuluvan omaan arvontuottajan koodiisi?

~ The Value Creator’s Code, Anthony S. Iannarino ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, myynti, myyntityö, asiakas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini