Blogin arkisto

Menestyvän yrityksen neljä tukipilaria

Share |

Keskiviikko 10.7.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgMari Smith ja Anne McKevitt kertoivat taannoisessa webjamissaan menestyvän yrityksen luonnin neljästä kulmatolpasta. Tässä tiivis yhteenveto tarinalle:

  1. Perusta yrityksesi TUKEVALLE pohjalle, omalle innostusalueesi (ajattele toimistoasi rahantekokoneen moottorina), tuottavuudelle ja sosiaalisen median menestykselle. Huolehdi siitä, että tiedät vastauksen kysymykseen *miksi*.
  2. Tämän jälkeen RAKENNA kaikki alueet kuntoon: rutiinisi, johdonmukaisuutesi, suunnitelmallisuutesi kaikkeen tekemiseesi, ja selkeys siihen kaikkeen *mitä* meinaatkin tehdä.
  3. Seuraavaksi kohdista mielenkiintoisi KASVUUN - siihen mikä liiketoiminnassasi toimii hyvin, mikä  sosiaalisessa mediassa toimii yrityksen eteen hyvin, ja samoin myös oman tuottavuutesi osalta. Kuinka suureksi haluat kasvattaa toimintaasi?
  4. Lopuksi on aika MONISTAA. Tämä on se hetki, kun rakennat tiimejä, delegoit vastuita ja ulkoistat. Sinun on pakko laittaa tämä juttu kuntoon, jos haluat rakentaa itsellesi menestyvän liiketoiminnan tai brandin.

~ Business Success Strategy, Mari Smith ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, itsensä kehittäminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini