Blogin arkisto

Aikajana poistaa stressiä

Share |

Keskiviikko 25.9.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgProsessien tarkoituksena ei ole estää terveen järjen ja ammattitaidon käyttöä vaan kuvata toimenpiteiden järjestystä.

Kun kyseessä on säännöllisesti toistuva viestinnän toimenpide, joka esimerkiksi julkaistaan tai esitetään tiettynä viikon tai kuukauden ajankohtana, voidaan aikataulusta piirtää myös aikajana.

Tällaisella kuvalla voidaan muistuttaa jonkin toimenpiteen aloitusajankohdasta, ja prosessi toimivia voidaan muistuttaa heille varatusta ajasta.

Aikajana sopii erityisen hyvin esimerkiksi sellaisten projektien työkaluksi, joissa toistetaan sama toimenpide useita kertoja. Erittäin tiukan aikataulun toimenpiteisiin kuvaustapa tuo ryhtiä ja poistaa viime hetken stressiä.

- Viestinnän prosessointi, koreografia kaaokselle, Korhonen, Rajala -

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, ajanhallinta, ajankäyttö, itsensä kehittäminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini