Blogin arkisto

Menetkö töihin?

Share |

Keskiviikko 30.10.2013 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgKun menet töihin, menetkö oikeasti töihin? Vai menetkö töihin tekemään jotain muuta?

Pidätkö selaimesi avoinna koko päivän? Onko sähköpostisi päällä ja näkyvissä koko päivän? Haetko uusia juttuja ja häriöitä? Vai teetkö sitä työtä mitä sinun pitää tehdä?

Oletko reaktiviinen, ja odotat ihmisten kysyvän sinulta asioista, pyytäen sinua tekemään jotain? Vai olet aktiivinen, aloitat toiminnan itse ja teet töitä omien tavoitteidesi ja oman viikko-ohjelmasi ja malliviikkosi mukaisesti?

On yksi asia ajaa toimistoon jonnekin. On toinen asia mennä töihin. Aikamme on rajallinen ja se vähenee säälimättömästi huolimatta tavoitteistasi ja tärkeysjärjestyksistäsi.

Mene töihisi.

Go To Work, S. ANTHONY IANNARINO ~

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, itsensä kehittäminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini