Blogin arkisto

Kun työvoima kohtaa yrityksen

Share |

Keskiviikko 20.1.2016 - Kari Vahtolammi


karivahtolammi.jpgYritysten kasvottomasta rekrytoinnista puhutaan paljon, ilmoitus, nippu cv:tä ja hiljaisuus. Se on pitkälti nykyajan trendi eli tilataan rekry-yritys hankkimaan kandidaatteja. Useinmiten hakijan kannalta se on melkoisen tylsää ja kasvotonta toimintaa. Onneksi on aina väliin toisenlaisia tapauksia eli kuten tämän päivän tilaisuus Uratehtaalla.

Eatech Oy oli esittelemässä toimintaansa ja mahdollisia työpaikkoja Uratehtaalla.  Nämä tilaisuudet ovat aina positiivisiä yllätyksiä ja täälläkin kuuntelijoitakin taisi olla parikymmentä. Se mikä näistä tekee hyviä tilaisuuksia on muutama pieni erityinen asia.

Avainsanat: Kari Vahtolammi, työ, rekrytointi, työnteko, työskentely, rekrytointipalvelut


Kommentit

8.12.2023 17.55  Airi

Itsellekin on tullut vastaan, että cv:n ja työnhakemuksen lähetyksen jälkeen ei ole mitään kuulunut. Tuolloin toivoisi, että yritys olisi palkannut asiansa osaavan rekrytointipalvelun, joka lähettää edes kiitos kiinnostuksestasi viestin. Olen ihan samaa mieltä, että kun pääsee tutustumaan yrityksen toimintaan ja kohtaamaan yrityksen henkilöitä se tekee työnhakemisestakin erityisempää.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini