Blogin arkisto

Valitse mielekäs työ hyvän palkan sijaan!

Torstai 30.4.2009 klo 8.00 - Noora Pölkkö

Millään muulla ei ole väliä, kunhan tienaat hyvin. Tällainen asenne tuntuu monelta löytyvän. Ihminen joka tienaa enemmän saa enemmän arvostusta kuin vähemmän tienaava. Monet ovat valmiita luopumaan todellisista unelmistaan ja urasta, jonka oikeasti haluavat. Ja vain siksi, ettei työssä, jota oikeasti haluaisi tehdä tienaakaan niin hyvin. Onko kaikki tosiaan sen arvoista?

Lue lisää »

4 kommenttia . Avainsanat: Noora Pölkkö, palkka, mielekäs työ, unelma-ammatti, painostus

Työpaikka kokemattomalle nuorelle = Lottovoitto!

Perjantai 20.2.2009 klo 8.00 - Noora Pölkkö

Jokainen nuori haluaa olla itsenäinen ja tarvitsee vapautta. Sen kaiken saavuttaminen on kuitenkin kovemman työn takana kuin osaa odottaa.

Opiskelija toivoo raskaiden opintojensa olevan jo päätöksessä ja pääsevänsä työelämään. Työssä ollessa kun taas saattaa toisinaan kaivata takaisin koulunpenkille. Nuorten mielessä suurimpia kysymyksiä onkin, opiskellako vai hakeutua heti työelämään?

Lue lisää »

19 kommenttia . Avainsanat: Noora Pölkkö, ennakkoluulot, nuoret, työllistyminen, kokemus, koulutus, asenteet

Antakaa ihmisten stressata!

Perjantai 13.2.2009 klo 11.00 - Noora Pölkkö

Työelämä on välillä todella raskasta ja stressaavaa. Saattaa tuntua siltä, että sinulta odotetaan paljon ja välillä liikaakin. Halu onnistua töissä kiperimmässäkin tilanteessa ja pelko mahdollisesta epäonnistumisesta lisäävät paineita ja stressiä. Olen kuullut tuhat ja yksi kertaa sanottavan, että ”Älä stressaa”. Kielloista huolimatta sitä on lähes mahdotonta välttää.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Noora Pölkkö, stressi, hyvä stressi, asenne, suhtautuminen, myönteisyys, menestys