Blogin arkisto

Perseennuolija (joojoo-mies/nainen) pettää sinut!

Perjantai 22.1.2016 - Juha Ahola

juhaahola.jpgKuka pettää luottamuksesi? Se ihminen, joka aina pyrkii miellyttämään kaikkia läsnäolevia ja haukkuu ei-läsnäolevia, pettää luottamuksesi ennemmin tai myöhemmin. Hän on perseennuolija! Eivätkö kellot soi, jos perseennuolija on sinun kanssa kaikesta samaa mieltä, myötäilee ja sitten toisessa virkkeessä hän haukkuu muita. Eikö hän toimi juuri samoin muiden seurassa ja jos et ole läsnä, oletkin haukkumisen kohde.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Juha Ahola, luottamus, ihmissuhteet, lojaalius

Tässä on jotain, johon sinä uskot

Torstai 31.7.2014 - Pasi Rahikka

actionfiguurit.jpg

Kenialainen ystäväni Abraham, joka on puuseppä, pyysi minua kirjoittamaan jotain puutöihin liittyen. Jos voisin, pyytäisin Abrahamin rakentamaan meille pöydän, jonka ympärille mahtuisi istumaan 26.500 ihmistä.


Jos Abraham voisi rakentaa minulle tuollaisen pöydän, johon me kaikki mahtuisimme yhdessä lounaalle, voisimme hymyillä, nauraa ja jakaa surujammekin toisillemme, sekä rakentaa paljon syvemmän suhteen toistemme välille.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Pasi Rahikka, yhteenkuuluvuus, osallistuminen, ihmissuhteet

Uupumista voi ehkäistä

Tiistai 29.6.2010 klo 10.21 - Olli Linjala

Täysin väärä luulo on se, että työuupumusta, pohjaan palamista ja masennukseen sairastumista ei voisi ennalta ehkäistä. Yhtä väärä on uskomus, että työ uuvuttaa, harvoin siitä on kysymys.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Olli Linjala, työuupumus, masennus, arvot, hyvinvointi, jaksaminen, asenne, myönteisyys, kielteisyys, ihmissuhteet, johtaminen, työyhteisö, avoimuus, luottamus, työelämän pelisäännöt, pysähtyminen, arvostus, oikeudenmukaisuus, elämänmuutos