Blogin arkisto

Asiantuntijamyynnin johtaminen noudattaa joukkulajien valmennusperiaatteita

Maanantai 17.11.2014 - Heikki Luoma

heikkiluoma.jpgValtteri Bottas ajoi kolmanneksi Sotsin F1:ssä ja luultavasti korokkeella lausui kiitokset tiimille vaikka hän on se, jolle maksetaan miljoonia, että hän ajaa autolla. Valtterikaan ei pysty yksin voittamaan.

Perinteinen, ja mielestäni jälkeenjäänyt vanhanaikainen myynnin valmennus keskittyy parantamaan yksilön, myyjän suoritusta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Heikki Luoman, asiantuntijuus, johtaminen, joukkuelaji, joukkuepeli, muutos, myyjä, myynnin johtaminen, myynti, nettikauppa, strategia, taktiikka, transaktio, yksilölaji

Maailmanmestaruus on hengen voitto materiasta

Tiistai 17.5.2011 - Heikki Ikonen

Kuudentoista vuoden odotus päättyi lopulta: Suomi on taas jääkiekon maailmanmestari. Urheilullisesta näkökulmasta mestaruudet eroavat eräin osin selkeästi. 1995 Suomi lähti kisoihin yhtenä suosikeista, koska NHL-pelaajat puuttuivat MM-kaukaloista. Suomen ykkösnyrkki Saku Koivu, Ville Peltonen ja Jere Lehtinen tiedettiin jo etukäteen kenties parhaaksi ketjuksi NHL:n ulkopuolella. Maailmanmestaruus ei tullut yllätyksenä.

Lue lisää »

28 kommenttia . Avainsanat: Heikki Ikonen, Granlund, joukkue, joukkuehenki, joukkuelaji, joukkuepeli, jääkiekko, Koivu, maailmanmestaruus, peli, sitoutuminen, suomi, voitto