Blogin arkisto

Myytti#2: Tapaturmavakuutus ei päde, jos sairaslomalla käy töissä

Tiistai 1.3.2016 - Petri Heinola

myytinmurtaja.pngJos sairasloman kestäessä on palattu töihin ja sattuukin tapaturma? Onko silloin kaikki kulut otettava omaan piikkiin ja vakuutusyhtiö pesee omat kätensä?

Ei, ei ja vielä kerran ei. Myös tämä uskomus elää todella vahvana työtä tekevän kansan parissa. Kun tulet työvuoroosi vaikka sinulla olisikin edelleen sairaslomaa jäljellä, olet ihan samalla tavalla työtapaturmavakuutuksen piirissä kuin kuka tahansa työntekijä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Petri Heinola, työelämän myytinmurtaja, sairausloma, työkyky, vakuutus

Myytti#1: Sairauslomalla ei saa käydä töissä

Torstai 18.2.2016 - Petri Heinola

myytinmurtaja.pngJos lääkäri on kirjoittanut vaikka nuhakuumeesta 5 päivää sairauslomaa ja jo kolmantena päivänä työntekijä kokee itse olevansa työkykyinen, onko sallittua mennä töihin?

Saako sairauslomalla mennä töihin?

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Petri Heinola, työelämän myytinmurtaja, sairausloma, työkyky

Työ on ilomme - vai onko?

Torstai 6.8.2009 - Soile Virta

Työllä on ihmisen hyvinvoinnille olennainen merkitys. Parhaimmillaan se antaa paitsi taloudellista turvaa, myös mahdollisuuden toteuttaa itseään ja olla osa sosiaalista yhteisöä.

Asiat ovat hyvällä tolalla, kun ihminen voi vaikuttaa omaan työhönsä, kehittyä siinä ja kokee tehtävänsä merkityksellisiksi. Töihin on mukava lähteä, jos työolot ovat säädylliset, työn määrä on sopiva ja työyhteisö inhimillinen. Jos niin ei ole, työ voi muodostua taakaksi, joka syö kaikki voimat.

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: Soile Virta, työhyvinvointi, työkyky, jaksaminen, hyvinvointi, työterveyshuolto, tykytoiminta