Blogin arkisto

Nordic Business Forum Oy:lla uusi hallitus

30.01.2013

Nordic Business Forum Oy:lle on valittu uusi hallitus tukemaan yhtiön kunnianhimoisen kansainvälistymisstrategian jalkauttamista.

Nordic Business Forum tähtää tulevina vuosina voimakkaasti kansainvälistymiseen. Yhtiön päätapahtuman, vuotuisen Nordic Business Forum –seminaarin, tavoitteena on kasvaa yhdeksi maailman merkittävimmistä liike-elämän seminaareista vuoteen 2021 mennessä.

Uudistunut hallitus järjestyi perjantaina 25.1. ensimmäisen kokouksensa yhteydessä. Hallitus on koottu henkilöistä, joilta löytyy laaja-alaista osaamista ja kykyä sparrata yrityksen toimintaa ja tukea yhtiön kansainvälistymistä. Hallitukseen on kutsuttu seuraavat henkilöt:

  • Anne Berner, Vallila Interiorin hallituksen puheenjohtaja
  • Petteri Kilpinen, TBWA\Helsinki –mainostoimiston toimitusjohtaja
  • Alf Rehn, professori, Åbo Akademi
  • Mika Mäkeläinen, GTW Group Oy:n tj ja listautuneen Siili Solutions Oyj:n perustajia
  • Jyri Lindén, Nordic Business Forum Oy:n perustajajäsen ja aiempi toimitusjohtaja

Uusi hallitus ei ole muuttanut Nordic Business Forum Oy:n omistussuhteita. Yhtiön omistaa edelleen yhtiön toimiva johto ja henkilöstö.

Uusi toimitusjohtaja

Aiemmin yrityksen hallituksen puheenjohtajana toiminut perustajajäsen Hans-Peter Siefen toimii nykyisin toimitusjohtajana. Aiempi toimitusjohtaja Jyri Lindén jatkaa yrityksen talousjohtajana ja hallituksen jäsenenä.

– Yrityksemme ja päätapahtumamme kasvuvauhti on ollut kovaa ensimmäisien neljän vuoden ajan. Tavoitteet tästä eteenpäinkin ovat kovat ja uudelle tasolle pääseminen vaatii uudentasoista ajattelua ja liiketoimintaosaamista. On kerrassaan mahtavaa, että olemme saaneet tällaisen hallituksen oman kasvumme sparraajiksi ja yritystä kehittämään, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen.

– Olen usean vuoden ajan katsonut läheltä yhtiön kasvua ihaillen. Otan puheenjohtajan tehtävän suurella kunnialla vastaan. Olen erittäin vaikuttunut omistajien arvomaailmasta ja kunnianhimoisesta tavoitteesta, jonka voin allekirjoittaa myös itse. Tulen tekemään omalta osaltani parhaani, jotta yhtiö saavuttaa aseman maailman merkittävimpien liike-elämän tapahtumien joukossa, toteaa hallituksen puheenjohtaja Mika Mäkeläinen.

Nordic Business Forum 2013 lähes loppuunmyyty

Nordic Business Forum -seminaarin pääpuhujiin ovat tähän mennessä kuuluneet mm. Al Gore ja Sir Richard Branson. Tänä vuonna puhumaan on saapumassa kuusi kansainvälistä huippunimeä, mm. sosiaalitieteiden popularisoija Malcolm Gladwell, Wikipedian perustaja Jimmy Wales ja legendaarinen GE:n pääjohtaja Jack Welch. Vuoden 2013 paikoista 94% on jo myyty (3100/3300). Seminaari on järjestetty tähän asti aina Jyväskylässä, kuten myös tänä vuonna 2013 tulee tapahtumaan.

Teksti: Nordic Business Forum

11.08.2015Lakanneita yrityksiä enemmän kuin viime vuonna
10.08.2015Power Truck Show'ssa täynnä painavaa asiaa ja viihdettä
07.08.2015Heinäkuussa vähiten konkursseja neljään vuoteen
06.08.2015Fennovoiman kotimainen omistus yli 60 %:n - rakentamislupahakemuksen käsittely jatkuu
05.08.2015Rehn Skodan Transtech-kaupasta: Ratkaisu turvaa tärkeän osaamisen säilymisen Kainuussa
04.08.2015Ainutlaatuinen kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma
30.06.2015Teknologiasta ikääntyneiden arkea
29.06.2015Toukokuussa 330 000 työtöntä työnhakijaa
24.06.2015Joka kymmenes suomalainen lomailee velaksi
23.06.2015Sano kyllä! -kampanja kannustaa työelämän uudistamiseen

Siirry arkistoon »