Blogin arkisto

Ylen uutiset

Share |

Maanantai 21.9.2009 - Kari Uoti, Oikeustieteen tohtori, MBA


Yle esitti 30. elokuuta dokumentin omasta uutistoiminnastaan. Asetelma ei ollut kovin kriittinen, oma toimittaja haastatteli kavereitaan ja kyseli mukavia. Jotakin dokumentti kuitenkin paljasti. Normaali uutistoimittaja on hyvin tavanomainen ja täysin kritiikitön henkilö, joka palvelee herraansa, valtiota, ei sananvapautta, kansalaisten oikeutta saada tietää yhteiskunnallisista ja merkityksellisistä asioista rehellistä tietoa.

Avainsanat: Kari Uoti, Yle, uutiset, dokumentti, sananvapaus, kritiikki, sensuuri, rikosjournalismi


Kommentit

23.9.2009 16:00  Hevimies

Juu no kaikki suomalainen media on kytköksissä sdp:hen. Tän näkee helposti kun kattelee millanen kokoomuksen ja kepun ajohahti on päällä. Ikelle hankittiin kenkää kun oli lähetelly tekstareita naiselle. Halonen taas saa lesboilla seta porukoissaan rauhassa. Vaaliraha sotkun pahimmat on SDP no kokoomuksen ja Kepun kimppuun hyökätään siitä viis ja uusinta vaaleja vaaditaan. Ei kuitenkaan vaadittu sillon kun pressanvaalien alla löytyi äänilipukkeita teiden varsilla, mikä on puhdas vaalipetos. Siitä oli iltiksessä juttua oikein kuvan kanssa. Edes kommenttia ei Haloskalta tivattu. Eikä äänestys lipukkeiden levittelijää lähdetty selvittämään ja tuomitsemaan. demokratiaako? hah on niin säälittävää touhua ettei pysty edes nauramaan, hävettää tämä maa

23.9.2009 21:49  Media, media ja media

Ja jotkut väittää, että kaikki on porvarimedioita. Siis lähinnä sanomalehdet.Onko SDP porvaria? Ja onko porvareita olemassa?
Eikös ainakin pohjanmaalla ja siellä päin oo ihan Keskusta puoluetta?

24.9.2009 21:30  Hevimies

Sosialistien puheet on populistisia, mutta teot suosii äärieliittiä ja sortaa köyhiä. Kuten nyt vaikka Paavo Lipposen luoma optio ohjelma jolla Lillius tienasi miljoonia nostamalla sähkön hintaa ja tappamaan tuottavuuden Suomesta. Heinäluoma päätti että nyt on aika myydä oma osakesalkku, niimpä se meni ja poisti varallisuusveron. Lääkärilakkoa pitkitettiin surutta ja köyhiä kuoli leikkausjonoihin.... Suomen 3 päämediaa, YLE viimeiset 40v sossu johtoinen, Sanoma Magazines:in tj Hannu Syrjänen joka on myös Ilmarisen hallituksen puheenjohtaja, MTV3 foorumin käyttäjä tunnus käy myös SAK portaliin joka on sossujen päätukija eli Almamedia on syvällä sopassa mukana.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini