Blogin arkisto

5 vinkkiä yrityksen kasvattamiseen hakukoneoptimoinnin avulla

Hakukoneoptimointi, joka tunnetaan myös akronyymilla SEO, tarkoittaa verkkosivuston optimointia parhaalla mahdollisella tavalla korkeamman sijoituksen hankkimiseksi hakukoneissa. Optimointi kattaa yksinkertaisesti sanottuna kaikki ne toimet, joita sivusto suorittaa saadakseen mahdollisimman nopeasti näkyvän sijoituksen hakutulossivulla.

Lue lisää >

Yrityskehitystä voi tehdä markkinaehtoisesti tai hyödyntää kehitysrahaa

Business Finland kertoo tiedotteessaan, että Suomen yritystukijärjestelmä uudistettiin perusteellisesti viisi vuotta sitten, kun innovaatiorahoittaja Tekes ja vienninedistäjä Finpro yhdistyvät. Business Finlandin alle tuotiin lisäksi matkailu ja ulkomaisten investointien tuominen Suomeen.

Lue lisää >

Veikkauksen myyntipisteisiin muutos vuonna 2023 - Tiedä ainakin tämä

Veikkauksen oman sähköisen tunnistautumismenetelmän, Veikkauskortin, käyttöönottoa on järjestelty jo pidemmän aikaa. Toistaiseksi vain rahapeliautomaattien edellyttämä

Lue lisää >

Säästä ja opi sähkönkulutuksestasi yrityksessä

Sähkösopimuksen solmiminen on näinä eriskummallisina aikoina tehtävä, joka saa hikikarpalot kohoamaan kylmähermoisimmankin kuluttajan otsalle.

Lue lisää >

Nettikoulutuksella on etunsa ja rajoitteensa

Suomen yhtä suurinta yritystapahtumaa Nordic Business Forumia pystyi jo vuonna 2014 vuonna seuraamaan internetin kautta streamilta. Hinta oli sitä kautta tapahtumaa seuraaville huomattavasti halvempi.

Lue lisää >

Hakukonemarkkinointi asiakashankinnassa

Hakukonemarkkinoinnin on tiedetty olevan loistava tapa tuoda kustannustehokkaasti esille tuotetta tai palvelua. Hakukone toimii vahvassa roolissa asiakkaan ostopolun vaiheessa.

Lue lisää >

Yrittäjän ilmaiset laskurityökalut netissä

Netissä olevat maksuttomat laskurityökalut tuovat yrittäjän arkeen helpotusta. Kaikkea ei tarvitse laskea itse päässä, eikä laskukaavoja tarvitse muistella.

Lue lisää >

Johda viisaasti: 10 vinkkiä toimivampaan esihenkilöviestintään

Johtamisella ja esihenkilötyöllä on valtava rooli työssä viihtymisessä, yhteisiin tavoitteisiin sitoutumisessa ja tuloksen tekemisessä. Johtaminen ja esimiestyö ovat mitä suurimmassa määrin viestintää

Lue lisää >