Blogin arkisto

Variksenvaloja valaehtoisesti

Share |

Maanantai 5.10.2009 - Valak Kavalas


Pakko on kauhistella, minne on kadonnut niinkin vahvan mediavaikuttajan kuin Yleisradion itsekritiikki. Pääministeri Matti Vanhasesta on nyt tehty tökeröllä uutisoinnilla syntipukki kaikenlaisiin kohuihin, ja sytykettä hallitusrovioon on revitty Vanhasen väitetyistä puutavarakaupoista.

Avainsanat: Valak Kavalas, Yleisradio, Vanhanen, kritiikki, uutiset, lähdesuoja


Kommentit

5.10.2009 6.23  Voi voi voi

Nyt tuli kyllä puppua

5.10.2009 8.54  Anonyymi Yrittäjä

Onko Yrittäjälinja joku kepulaisten äänenkannattaja? Entä mistä nämä keskiaikaiset näkemykset lähdesuojan merkityksestä oikein kumpuavat? Laittaa oikein hävettämään, että tämän kirjoitelman laatinut pseudonyymi yhdistetään yrittäjiin ja yrittäjyyteen sivuston nimen kautta.

Pitää kysyä, että _missä on Yrittäjälinjan itsekritiikki_?

5.10.2009 10.04  Yrittäjälinjan toimitus

Kirjoitus on julkaistu kommentoitavaksi.
Kommentointi on vapaata, kunhan se on asiallista.

Yrittäjälinjan toimitus.

5.10.2009 14.57  Hevimies

No YLE on viimeset 40v ollu sdp johtoinen että ei se mikään puolueeton byroo ole. Mitä mediaan tulee niin mtv3 foorumille käy samat tunnarit kuin sak:n portaliin. sak on sdp:n päätukija kas kun sattukin, hesari on ollu sossuloiden äänitorvena jo iät ajat. Ike teki jotain niin hirveää kuin lähetti tekstarin jollekkin blondille. Tästä syystä media jahtasi kunnes Ike potkittiin pihalle. Vanhasta on myös jahdattu nais asioiden takia. Halosen nais asiat ei kuitenkaan mediaa kiinnosta, eikä se että Suomea Stasin piikkiin vakoilleet ovat edelleen vapaalla jalalla ja todisteet tuktinta kiellossa pressan toimesta. Sekään ei mediaa kiinostanut että pressan vaalien aikaan ääniä löytyi teiden varsilta oli oikein iltiksessä kuvan kanssa asiasta, mutta minkään sortin ajojahtiin uusinta vaalien merkeissä ei lähdetty vaikka kyseessä oli törkeä vaali petos.

5.10.2009 18.14  Keskiälyinen

Pakko on kauhistella kirjoituksen tyhmyyttä.

10.10.2009 11.54  Valak Kavalas

juu juu, mutta kiivasta miestä laillisen hallituksen puolesta kun narrit kapinoittee...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini