Blogin arkisto

Menestyksen kivijalka on myönteinen asenne

Share |

Tiistai 10.11.2009 - Juhani Töytäri


Ellei ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus kerro positiivisesta asenteesta, ei onnistumisia ole syytä odotella. Menestystä ei ole ongelmien välttely, vaan niiden hoitaminen... yksi kerrallaan. Mikäli ajattelet, että onnistut tai että et onnistu, olet aina oikeassa.

Avainsanat: Juhani Töytäri, asenne, menestys, yrittäminen, positiivisuus


Kommentit

10.11.2009 8:45  Kalle Virtanen

Silti terve skeptisyys on aina paikallaan.

Näitä yltiöpositiivisia helpostihöynäytettäviä on yllin kyllin kaiken maailman wincapitojen uhreina tai muiden vastaavien huijareiden ryöstettävänä.

10.11.2009 11:42  Tervetttä skepsisiä

Terve skeptisyys on paikallaan kyllä. Tosin useimmat niistä jotka mieltävät itsensä terveiksi skeptikoiksi ovat pessimistejä. Silloin ollaan juuri siinä, että etsitään itselle syy miksi tullaan epäonnistumaan ja samalla pedataan jo petikin sille valmiiksi.
On eri asia taas rakentaa pilvilinnoja ja uskoa pilvilinnoihin Wincapita tyyliin. Siis heti mulle kaikki tänne ja helposti.

10.11.2009 12:47  Hevimies

No ei se nyt ihan pelkästään riitä että kuvittelee kaikki maailman asiat positiivisiksi. Jos riittäis maailma ois lottovoittajia täys. Eihän se muuta vaatisi kuin yhden rivin ja positiivisen asenteen ja 7 oikein napsahtaa ruutuun.

10.11.2009 13:58  Tekeminen ratkaisee

Tekemisessä se positiivisuus pitää olla haaveilut erikseen, unet nukkuessa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini