Blogin arkisto

Positiivinen työtarina: Rehellistä työtä

Share |

Perjantai 29.1.2010 - Kirjoituskilpailun voittaja


15-kesäisenä en ollut niin rehti nuori. Tuli kavereiden kanssa tehtyä kaikkea typerää, kuten näpisteltyä karkkia yms. Tänä päivänä olen itsestäni ylpeä, kun nopeatempoisessa ja isot rahat pelissä olevassa asiakaspalvelussa ei mieleenikään tulisi huijata asiakasta.

Suurin mieleen painuva tapaus oli kun asiakas jätti vain lapun maksettuaan pelinsä, jolloin käskin seuraavan asiakkaan pyytää hänet takaisin. Kysyin häneltä, että oliko lapussa voittoa. Hän totesi ettei tiedä, sanoin että katson äkkiä. Hän voitti lapulla 270 euroa. Kaverini vierestä ihmetteli miksi edes huusin häntä takaisin.

On ihanaa huomata, että saanut itselleen todella tarkan moraalin ja varsinkin huomata, että mieli ei edes anna tilaa sille että voisin tehdä toisin. On hienoa saada hyvä mieli rehellisyydestä!

Jennz

Kirjoitus palkittiin Yrittäjälinjan lukijakilpailun parhaana. Kilpailun teemana oli kirjoittaa työhön liittyvistä positiivisista asioista, opeista, työvoitoista ja onnistumisista.


Kommentit

4.2.2010 15:28  Heebo

Jäi vähän hämärän peittoon että missä tämä rehellinen henkilö on töissä.

5.2.2010 20:31  Hmmmm

Rehellisyys on ylellisyystarvike

6.2.2010 10:26  Heebolle

Miksi pitäisi olla tiedossa missä tämä henkilö on töissä?Haluaisitko kenties vielä henkilötunnuksen ja pankkikortin tunnusluvun? Entä kuka on Heebo ja missä hän on töissä?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini