Blogin arkisto

Oikeus turvalliseen opetusympäristöön

Share |

Keskiviikko 3.3.2010 - Kari Uoti


Perusopetuslain 29 §:ssä taataan oikeus turvalliseen opetusympäristöön. Koululainen, joka on velvollinen käymään koulussa on oikeutettu suorittamaan velvollisuutensa ympäristössä, jossa koulunkäyminen on miellyttävää, läksyistä huolimatta.

Avainsanat: Kari Uoti, peruskoulu, oppivelvollisuus, opetusympäristö, säännöt, yhteisöllisyys


Kommentit

3.3.2010 12.29  Kokemus puhuu?

Kokemus puhuu?

3.3.2010 16.15  Liian hellä linja

Kyllä nykyinen teinit ovat lapsia ja mitään heille ei saa tehdä on liian hellää, siihen nähden mitä todellisuus vaatii ja mitä se onkin. Voisiko tässä olla ainakin osasyy siihen, että nykyään ollaan jotenkin sisuttomampia ja uusavuttomia kuin silloihn ennenvanhaan. Ei kaikki, mutta osa. Maailma on kuitenkin karu paikka ja aina löytyy joku joka on kovempi. Jos ei löydy niin ainakin poliisi ja lakitupa sitten jossain vaiheessa. Silloin on jo liian myöhäistä, jos viattomat on saanut kärsiä.

6.3.2010 9.56  Hevimies

Lapset on lapsia se täytyy aina muistaa. Ei voi olettaa että 13-15 vuotiaat täynnä energiaa olevat ja omaa itseään etsivät nuoret kykenis ottamaan täyden vastuun itsestään. Teini ikäiset kokeilevat rajojaan aikuisten kanssa ja se kuuluu lapsen normaaliin kehitykseet. Vaikka lakimies armeijan muksujen perään usutatte niin se asia ei tule muuttumaan mihinkään. Jos opettaja ei kykene pitämään järjestystä luokassa on pikkusen väärä ammatti tullu valittua.

24.12.2010 5.08  christian louboutin

Great articles and it's so helpful.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini