Blogin arkisto

Ketä johtajaa ihailet -kilpailun satoa: "Hjallis Harkimo - tiukka ja taitava johtaja"

Share |

Keskiviikko 31.3.2010


Hjallis Harkimo sai johtajakisassamme toiseksi eniten ääniä. Harkimo herättää kannattajissaan ihailua sekä urheilullista ansioistaan, että ansioistaan sanan toisessakin merkityksessä. Diili-ohjelmaa on seurattu tarkasti, sillä monessa vastauksessa mainitaan ohjelmassa nähty rehti ja oikeudenmukainen Harkimo, joka pitää langat tiukasti käsissään.

”Sillä on pokkaa!!!”

”Saanut niin paljon aikaan”

”Ihailen Hjallis Harkimoa, koska hän toi Diili-ohjelmassa aivan uudenlaisen kuvan itsestään. Ohjelmassa huomasi, että hän on todella reilu pomo ja hyvän oloinen kaveri kaikin puolin. Hän on tehnyt myös liikunnallisesti kovia tekoja, kuten purjehtinut yksin maailman ympäri, johon ei moni lähtisi. Hjallis on myös kova jääkiekkovaikuttaja omistamalla Jokerit, ja hän on rakentanut Suomen suurimman jäähallin, Hartwall Areenan.”

”Ihailen johtajista kaikkein eniten Hjallis Harkimoa, koska hän esiintyi Diili-ohjelmassa hyvin voimakastahtoisena ja määrätietoisena ihmisenä. Haluaisin olla hänen alaisensa ja saada häneltä oppia myyntityöhön.”

”Harry Juhani Hjallis Harkimo, siinä on pirun kova liikemies, ei voi muuta kuin ihailla sitä jämäkkyyttä ja johtamistaitoa.”

”Kova bisnesmies, saanut kaikki onnistumaan.”

”On kova johtaja, mutta samalla oikeudenmukainen.”

”Suora, rehellinen ja osaa antaa myös hyvää palautetta.”

”Tiukka, mutta kuitenkin niin tavallisen oloinen, että voisi luulla naapurikseen. Tavallaan vain tavallinen tossunkuluttaja, vaikka onkin valtaa. Hyvä tyyppi ja kova kiroilemaan. Lapsilta pitää sulkea korvat, kun hän puhuu.”

”Suorapuheinen, avarakatseinen, suomalainen tosi äijä johtaja.”

”Tasapuolinen ja karismaattinen johtaja, jolla on oikeudenmukaisuuden tajua.”

”Mies, joka ei ole päässyt huipulle komean ulkonäkönsä ansiosta. Puhuu suoraan kuitenkaan menemättä henkilökohtaisuuksiin.”

”Hjallis Harkimo on saavuttanut PALJON. Hieno mies!

”Ihailen Hjallis Harkimoa, koska hänessä on sitä oikeaa johtajan ainesta ja potentiaalia.”

”Harkimo on hyvä johtaja. Hän ei nöyristele, hän sanoo asiat suoraan niin kuin ne ovat. Harkimossa on karismaa, ja omat saavutukset puhuvat puolestaan. Hän ei jossittele ja hän vihaa häviötä.”

”Hän vaikuttaa reilulta, mutta jämptiltä johtajalta.”

”Hjallis Harkimo, rehellinen.”

”Tiukka, mutta rehellinen.”

”Ihailen Hjallis Harkimoa, koska mies on menestynyt monella alalla.”

”Osaa ottaa riskejä.”

”Siinä on mies, joka osaa tehdä bisnestä ja löytää hyvät sijoituskohteet.”

”Hjallis Harkimo on tehnyt minuun vaikutuksen. Hän on suora niin kuin minäkin eikä turhia kaunistele, vaan kertoo asiat niin kuin ne ovat. Tykkään ihmisistä ihmisinä, en niin välitä turhasta pöyhkeilystä. Maallikkona on mukavaa, ei tarvitse olla joka viikonloppu kesteissä pikkusormi pystyssä ja esittää jotain mitä ei ole. Vaikka hän on korkealla, hän on silti vielä ihminen.”

”Hjallis Harkimo ehdottomasti! Asennetta ja rahaa löytyy.”

Kommentit ovat koosteita Yrittäjälinjan Ketä johtajaa ihailet -kilpailun vastauksista. Vastauksia saapui 318, joista selväksi johtajasuosikiksi nousi Jorma Ollila. Seuraavaksi eniten ääniä saivat Hjallis Harkimo ja Kirsti Paakkanen. Myös Tarja Halosen ja Jari Sarasvuon johtajaominaisuuksia arvostettiin jaetun neljännen sijan verran.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini