Blogin arkisto

Voimme muuttaa asennettamme

Share |

Keskiviikko 29.1.2014 - Pasi Rahikka


Asenne ratkaisee. Ajatukset ratkaisevat asenteemme. Me itse päätämme mitä ajattelemme.

Kolme asiaa, jotka jokainen meistä voi tehdä muuttaakseen omaa ajatteluaan ja asennettaan:

  1. Kasvuajattelu on hyvästä ja myös tiede todistaa ja tunnustaa sen hyödyt.
  2. Opettele itse jotain ja opeta toisille se sama juttu miten kehittää omia kykyjään.
  3. Aina kun huomat hyväksyväsi saavutettuja tuloksiasi sano itsellesi "Minä pystyn parempaan, voin opetella lisää ja yrittää enemmän".

Kasvaminen on yksinkertaisimmillaan sitä, että haluaa olla parempi, haluaa oppia tehdyistä jutuista ja sitä, että tekee parhaansa. Wabi sabi.

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, ajattelu, muutos


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini