Blogin arkisto

Visualisoi verkostosi

Share |

Torstai 13.2.2014 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgMinusta tuntuu aivan upealta, kun syysmyrsky katosi itään ja aurinko tuli siihen tilalle. Miltä sinusta tuntuu?

Itseasiassa tänään minulla on sinulle ihan nopea, mutta ainakin omasta mielestäni hyvä ja hyödyllinen juttu. Oletko koskaan kokeillut... verkostosi visualisoimista? Saatko kiinni mitä tämä edes voisi tarkoittaa?

Mitä hyötyä tästä voisi olla? Lyhyesti sanottuna. Verkostosi visualisointi, eli verkostokartta kertoo hyvinkin havainnollisesti siitä miten ja missä vaiheessa uraasi olet verkostoasi luonut. Tämän voi tehdä käsin piirtämällä, tai jos satut olemaan aktiivinen LinkedIn-käyttäjä, automaattisesti

Kokeile ihmeessä. Visualisoi LinkedIn-verkostosi ja kerro ajatuksiasi - click > LinkedIn Labs | InMaps

Minun mielestäni tämä antaa todella mielenkiintoisen näkökulman omien asiakaskohtaamisten ja omien "verkostoitumisponnisteluiden" tarkasteluun.

Yksinkertaisesti siistiä. Aurinkoa, loistavia linkityksiä ja loppuviikkoa.

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

 

Avainsanat: Pasi Rahikka, verkosto, verkostoituminen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini