Blogin arkisto

Älä odota elämäsi alkamista

Share |

Torstai 13.3.2014 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgBy Chris Brogan

Mitä oikein odotat? Me kaikki odotamme jotain, eikö niin? "Minusta tulee hyvä, kunhan ______." Tai ehkäpä ajattelemme, että "kun valmistun löydän itselleni hyvän työpaikan, kun minulla on hyvä työpaikka, etsin loistopaikan asua, kun minulla on kiva asunto, etsin itselleni rakastetun, jonka jälkeen menen naimisiin." Jne...

Odotatko sinä? Mitä?
Minulla on iso lasi puhdasta vettä, ilman mitään mausteita. Entä sinä?

ODOTATKO ELÄMÄÄSI?

Terveytesi syntyy yksi suupala kerrallaan. Voimasi syntyy jokaisella kerralla kun päätät pysäköidä joko lähemmäs tai kauemmas kohteestasi. Menestyksesi syntyy yhdellä kaukosäätimen painalluksella, tai sitten ei. Meillä on tuhansia eri vaihtoehtoja joka ikinen hetki, satoja erilaisia nauloja tiellämme. Ja useimmiten? Me jotenkin onnistumme ajamaan itsemme "teen sen sitten myöhemmin" -tilaan.

Oletko sinä huolehtinut myyntikäynneistäsi, joita sinun piti tänään tehdä? Entä kirjoititko sen flyerin valmiiksi, jonka avulla saisitte lisää kävijöitä kirkkoon? Kuvasitko videokierroksen asunnostasi, jotta saat sen verkkoon myynnin tueksi? Useimmiten? Vastaus on ei. Koska sinulla oli liian kiire tehdä muita juttuja. Vielä useammin kiireesi kohdistuu sellaisiin juttuihin, jotka ovat kiireisiä-mutta-eivät-tärkeitä (Covey).

KAVENNA NÄKÖKENTTÄÄSI

Minulla on reilun kuukauden päästä New Yorkissa yksi iso häppeninki. Sinä olet luonnollisesti tervetullut. Siihen liittyy PALJON kaikenlaista hommaa, koska haluan tuottaa mahdollisimman paljon arvoa. 23 päivän päästä tarkoitukseni on antaa tuoretta, ainutlaatuista ja toimivaa materiaalia, jonka avulla sinä voit kasvattaa omaa bisnestäsi.

Ainoa ongelma on se, että en ole vielä tehnyt näitä. En ole koonnut näitä nättiin pinoon. En ole tehnyt työkirjaakaan,. Juuri nyt pelaan lasteni kanssa Minecraftia ja vastailen viesteihisi. Miksikö? Koska minulla on vielä 23 päivää aikaa.

Kunnes aika on käytetty.

Sinulla on pakko olla jokin oma isompi visiosi, jonka mukaan toimit (Isompi Tarina). Tämän lisäksi sinun on pakko tehdä niitä hommia, joiden avulla tarinastasi tulee totta (Rakasta Hommiasi). Tässä on salaisuutesi. (twiitattilinkki klikkaa tästä ja kokeile :))

ASETA AIKOMUKSESI

Sen sijaan, että tekisit itsellesi tehtävälistan, tee mieluummin tänään-listaus. Tee sanasta "tänään" synonyymi sen kanssa miten haluat unelmaasi elää. Tee oma näkemyksesi tulevaisuuden elämäntavastasi todeksi, älä tee siitä projektia.

Tässä samalla, prosessin myötä, sinusta kasvaa vahvempi ja voimakkaampi.

PUTSAA PÖYTÄSI

Täytämme tyhjän tilamme hälyllä. Teemme tätä monin eri tavoin. Kalenterisi on tyhjillään? Täytämme sen mieluummin jollain "hauskalla", kuin duunijutuilla, jotka "auttaisivat meitä kasvamaan". Turhaudumme, jos jokin juttu ei toteudu riittävän vauhdikkaasti? Etsimme itsellemme jotain vähäpätöisempää, turhaa. Pidä "elämäsi hälyt" mahdollisimman hiljaisina. Ja älä vaan kerro minulle, että tämäkin osui oikeaan.

VALTAOSA kaikesta mitä meille tapahtuu on seurausta valinnoillemme. Voit tehdä töitä sen eteen, että keksisit miten elämästäsi tulee jälleen omaa elämääsi. Voit yrittää miettiä mitä siitä pitäisi poistaa ja ketä pitäisi johtaa, ja miten ihmeessä saisit jälleen pöytäsi tyhjennettyä.

Elätkö sinä "sitten kun" elämää? Vai hoidatko hommasi tänään? (twiittaa)

NÄHDÄÄNKÖ NEW YORKISSA?

Liput menevät kuin kuumille kiville. Tämä on pieni ja henkilökohtainen sessio, jossa tapaat minun lisäkseni Rob Hatchin, Julien Smithin ja monta muuta upeaa ihmistä.

--Chris...

Klikkaa yksityiskohtaisemmat tiedot TÄÄLTÄ. Tästä jutusta löytyy valitettavasti vain webversio, sillä en tehnyt ääniversiota tällä kertaa. Sori.

Human Business Works 110 Marginal Way #744 Portland, Maine 04101 United States (978) 378-0705

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, ajattelu, muutos, ajanhallinta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini