Blogin arkisto

Tavoitteiden asettaminen on tapa

Share |

Torstai 15.5.2014 - Pasi Rahikka


pasirahikka.jpgTavoitteiden asettaminen on ainoa tapa saavuttaa tavoitteita. Tavoitteiden asettaminen alkaa siitä, että kirjoitat tavoitteesi muistiin.

Tämän jälkeen niiden saavuttamiselle on aina annettava joku määräaika.

Kirjoita kolme asiaa, jotka voit tehdä heti tavoitteidesi eteen. Aloita kirjoittaminen ja tee listasi heti.

Päätä tämä viimeistään seuraavan 24 tunnin kuluessa mikä näistä on tärkein. Tee jotain tavoitteesi eteen heti. Ja toista tätä joka päivä. Tee listasi eteen töitä, joka päivä.

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, asenne, tavoitteet


Kommentit

15.5.2014 18.15  P.A

Tavaksi pitää tehdä erityisesti alkaa toimiin, pelkkä ikuinen suunnittelu siihen asti kunnes "kaikki on varmaa" tai "täydellistä" ei auta.Voit aloittaa vaikka suunnitelma ei vielä ole täydellinen.

4.6.2014 10.30  Kari Vahtolammi

Tavoite pitää myös pilkkoa niin pieniksi osiksi, että se voidaan toteuttaa ja hahmottaa. Mummokin on jollekull joskus opettanut että ämpärillinen perunoita kuoritaan yksi kerrallaan. Tavoite on helpompi hahmottaa.

4.6.2014 19.18  Kontio

Uskomatonta, mutta totta useat testit ja kyselyt osoittavat ettei surimmalla osalla ihmisistä ole mitään tavoitteita. Vain höttöä, että sinne päin,toiveita ja pilvilinnoja. Elämä vaan vie jne,...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini