Blogin arkisto

Onneksi olkoon, olet juuri voittanut...

Share |

Torstai 4.9.2014 - Pasi Rahikka


Kultaisen pääsylipun elämäsi ennakkonäytökseen...

Xpreia Play Golden Ticket

Kiitos loistavasta viikosta, ja siitä, että olet jaksanut olla täällä. Tämä oli nyt tässä. Seuraavat jaksot kirjoitetaan jossain toisaalla. Kerron samalla myös sen, että kirjoitan tämän viestin täältä menneisyydestä tulevaisuuteen.

Tänään on 6.9. Kun luet tämän on 9.6...Paljon on tapahtunut. Paljon tehty ja koettu. Paljon on silti vielä tekemättä. Päätän tässä kohdin tämän jakson. Nyt on aika kääntää yksi välilehti tässä elämässä. Antaa tämän kirjoituksen ja näiden muiden juttujen jatkaa omaa elämäänsä.

Se mihin tämä päätös johtaa. Eli mitä näiden kahden päivän välillä on tapahtunut on tänään historiaa. Tai. Jakomielitautista tai ei, on juuri nyt tulevaisuutta.

Kaikki tulevaisuus luodaan kuvittelemalla. Kaikki muutokset tehdään myymällä. Nyt on aika myydä jotain. Kesälomaa? Kiitos kun olit, tulit, ja viivyit. On ollut hauskaa kuulla ajatuksiasi näistä jutuista. Juuri sen takia minä kirjoittelin. Ilman sinua tällä ei olisi ollut mitään arvoa. Kiitos!

Nähdään jatko-osassa. Loistavaa ennakkonäytöstä, ja aurinkoa 8-)

+Pasi

Pasi Rahikka

Alkuperäinen kirjoitus

Pasi Rahikka on perheellinen surffausta rakastava ratkaisu- ja palvelumyynnin ekspertti Lohjalta. Hän on menestynyt urallaan lukuisissa eri myynnin ja myynnin kehityksen tehtävissä. Pasi on saanut kiitosta aurinkoisena ja energisen innostavana asiansa osaavana ammattilaisena, jolla on käytännön kokemusta ja menestystä useilta eri toimialoilta sekä kuluttaja- ja yritysmyynnistä että myös yrittäjänä. 

Hänen positiivinen ja ennakkoluuloton asenteensa ongelmien ratkaisuun yhdistettynä käytännön osaamiseen ja tekemiseen ovat keskeisiä elementtejä, joiden avulla hän voi auttaa yrityksiä myymään enemmän. Pasi osaa myös sosiaalisen liiketoimintamedian valjastamisen myyntiä aikaansaavaksi työkaluksi. Pasin värikäs blogi toimii monille inspiraation ja käytännön työkalujen lähteenä.

Avainsanat: Pasi Rahikka, voitto, tulevaisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini